Ads Top

HBO-serie Barry verlengd met een vierde seizoen

De Emmy Award-winnende duistere comedy-serie BARRY is bij HBO Max verlengd met een vierde seizoen. Seizoen vier gaat in juni in productie in Los Angeles en Bill Hader zal alle acht afleveringen regisseren. Bill Hader is samen met Alec Berg co-creator, schrijver en uitvoerend producent.

BARRY met Emmy-winnaar Bill Hader keerde op 25 april terug met een derde seizoen en wekelijks een nieuwe aflevering. De laatste aflevering van seizoen 3 is vanaf 13 juni te zien op HBO Max.

De cast bestaat uit o.a. Stephen Root (HBO-serie Perry Mason) als Monroe Fuches, Barry's voormalige opdrachtgever die ondergedoken is; Sarah Goldberg (Hindsight) als Sally, Barry’s vriendin wiens eerste tv-serie  in première gaat; Anthony Carrigan (Gotham) als Noho Hank, hoofd van de Tsjechische maffia in Los Angeles; en Emmy-winnaar Henry Winkler (Arrested Development) als Gene Cousineau, Barry’s voormalige drama-docent die rouwt om het verlies van zijn vriendin Detective Janice Moss. Sarah Burns (HBO-serie Enlightened) keert terug als Detective Mae Dunn, ook zijn D’Arcy Carden (The Good Place) en Michael Irby (HBO-serie True Detective, Mayans M.C.) weer te zien als Natalie Greer en Cristobal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.