Ads Top

FilmBox nu ook bij Ziggo

Voor alle tv-klanten van Ziggo is het vanaf donderdag 30 juni onbeperkt en ongestoord genieten van films bij de nieuwe tv-zender FilmBox. In totaal kunnen 3,4 miljoen Ziggo-kijkers afstemmen op kanaal 100 voor een gevarieerd aanbod van Hollywood-films, favoriete klassiekers en de populaire serie Narcos.

De tv-zender is onderdeel van basispakket van Canal Digitaal, DELTA, Caiway, Online.nl, Kabelnoord, Plinq, SKP, Trined en Breedband Helmond.

Met de toevoeging van FilmBox bij Ziggo is de zender vanaf 30 juni in bijna vier miljoen Nederlandse huishoudens beschikbaar.

Elke maandagavond wordt de kijker getrakteerd op een Film van de Week. Aankomend hoogtepunt is de Film van de Maand Our Friend op 11 juli met Fifty Shades-ster Dakota Johnson en sterke tegenspelers Jason Segel en Casey Affleck. Een waargebeurde tranentrekker waarin een koppel echte vrienden leert kennen in tijden van ziekte. Op de woensdagmiddag en ’s ochtends in het weekend is het tijd voor de jeugd. Wie zich liever de stuipen op het lijf laat jagen, zet zich elke vrijdagavond schrap voor Friday Horror Night met achtereenvolgend drie huiveringwekkende horrorfilms.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.