Ads Top

TV Oranje en NPO1 Extra deze week nog bij Ziggo

De zes Ziggo Sport Totaal-zenders staan nog open tot 3 januari bij Ziggo. Zo kunnen alle klanten kijken naar de vele Europese voetbalduels.

Naast voetbal kijken sportliefhebbers ook naar de ATP Cup, het eerste tennistoernooi van het jaar van 1 tot en met 9 januari, live wintersporten en documentaires.

Ook NPO1 extra (kanaal 128) is tijdelijk beschikbaar voor alle klanten met een Ziggo mediabox. Voor de muziekliefhebbers is op 192 TV (kanaal 610) tussen Kerst en Nieuwjaar zes dagen lang de Top 2500 te volgen met klassieke hits, van Elvis tot Prince. En op TV Oranje start op woensdag 29 december de driedaagse marathonuitzending van de Top 1000 met puur Hollandse feestmuziek. Ook TV 538 en Mezzo zijn tot 3 januari beschikbaar voor meer klanten.

Tot en met 9 januari zijn een aantal recente titels in verschillende genres te huur voor de helft van de prijs. Waaronder ‘Godzilla vs. Kong’, de grote winnaar bij Europese Filmprijzen: ‘Quo Vadis, Aida?’, de Amerikaanse drama-film ‘Cowboys’, horror met ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, ‘Blackbird’ met Susan Sarandon, en de familiefilms ‘Tom & Jerry’ en ‘Peter Rabbit 2’. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.