Ads Top

Klankrijkdom in alle kamers

 

De Loewe klang mr3 wordt geleverd met een krachtig totaal muziekvermogen van 150 watt. Uitgerust met 6 full-range luidsprekers, een subwoofer en twee passieve radiatoren, is de boekenplankluidspreker perfect geschikt voor middelgrote kamers.

Het kleinste familielid, de Loewe klang mr1 moeyt vooral indruk maken in kleinere ruimtes met een totaal muziekvermogen van 30 watt en multiroom-functionaliteit. De meegeleverde muurbeugel en het compacte design maken het een perfecte complementaire satellietluidspreker voor de Loewe klang bar5 mr. Bovendien zijn alle drie de Loewe klang mr-luidsprekers uitgerust met WDAL 2.0 om te fungeren als draadloze satellietluidsprekers met lage latentie voor een uitgebreid geluidsbeeld.

Alle drie de Loewe klang mr-luidsprekers kunnen op vrijwel elke manier worden gecombineerd om in elke kamer van muziek te genieten. Het DTS Play-Fi-platform ondersteunt Apple Home en Google Home, zodat gebruikers in totaal tot 32 speakers in het netwerk kunnen plaatsen, tot 16 speakers in een zone met maximaal vier zones. Technologieën zoals Apple AirPlay 2 en Chromecast zijn ook inbegrepen, zodat elke Loewe klang mr-luidspreker naadloos past in bestaande multiroom-omgevingen.

De Loewe klang mr5, Loewe klang mr3 en Loewe klang mr1 zijn in de winkel verkrijgbaar voor een adviesprijs van vanaf 329 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.