Ads Top

Viaplay vanaf 1 maart in Nederland

 Viaplay wordt in maart 20221 in Nederland gelanceerd. Vanaf deze datum brengt de streamingsdienst van Nordic Entertainment Group (NENT) naar eigen zeggen een uniek aanbod aan premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en -series, en content voor kinderen.

Viaplay beschikt over een ruim en divers aanbod aan sports zoals Formule 1 met nationale held Max Verstappen en PDC Darts met drievoudig Wereldkampioen Michael van Gerwen. Maar ook de Matchroom snooker en pool evenementen en alle KSW mixed martial arts toernooien zijn te zien via de streamingsdienst.

Onder de naam Viaplay Originals zullen verder meer dan dertig originele producties beschikbaar zijn, waaronder 'Love Me', 'The Box', 'Honour', 'Threesome' en de winnaar van de Canneseries 2020 'Partisan'.

Verder zal de streamingdienst internationale films en series aan het aanbod toevoegen, met content van Hollywood-studio's als MGM, Sony en wiip, waaronder grote hits als ‘Men in Black’, ‘Tomb Raider’, ‘Walker’, ‘Dr Death’ en ‘The Capture’. Kort na de lancering zullen ook ‘Jumanji: The Next Level’, ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’, ‘Bad Boys for Life’ en ‘Charlie’s Angels’ beschikbaar zijn.  
 
Ook content voor kinderen wordt niet overgeslagen. Met wereldberoemde kinderseries zoals 'Peppa Pig', 'My Little Pony' en 'LEGO Ninjago' denkt Viaplay ook aan de allerkleinste kijkers.
 
Een abonnement, van 13,99 euro per maand, kan direct bij Viaplay worden afgesloten of via verschillende partners, waaronder VodafoneZiggo en KPN.

De streamingsdienst Viaplay is een meerjarige samenwerking aangegaan met VodafoneZiggo, waardoor Viaplay toegankelijk wordt voor de bijna 4 miljoen huishoudens met een Ziggo tv-abonnement. Ziggo-klanten kunnen vanaf 1 maart een Viaplay abonnement toevoegen aan hun tv- of internetpakket.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.