Ads Top

KPN trakteert klanten op 10 gratis films

KPN deelt in de feestmaand december cadeautjes uit aan haar klanten. Onder de noemer ‘Kadootje van KPN’ kunnen klanten deze maand 10 gratis films zien.

Tad, The Lost Explorer
In deze familiefilm wordt Tad, een dromerige bouwvakker, per ongeluk aangezien voor een beroemd archeoloog. Hij wordt op expeditie gestuurd naar Peru, waar hij moet proberen de mythische Verloren Stad van de Inca’s te redden van een groep gemene schatzoekers.

Transcendence
Het getrouwde stel Will (Johnny Depp) en Evelyn (Rebecca Hall) werkt in deze spannende sience-fiction samen aan een manier om ons bewustzijn los te koppen van ons lichaam. Best controversieel, en dat maakt Will dan ook het doelwit van een aanslag. Dat zorgt ervoor dat Will deelneemt aan zijn eigen transcedentie en dat is slechts het begin van het einde…

The Two Faces Of January
In deze spannende thriller zien we Viggo Mortensen en Kirsten Dunst als welgesteld getrouwd stel dat in Athene op de vlucht slaat als ze worden ingehaald door schuldeisers. Ze worden daarbij geholpen door de Amerikaan Rydal (Oscar Isaac), die in Chester (Mortensen) een vaderfiguur ziet en tegelijk Colette (Dunst) wel ziet zitten. Maar wie bedriegt nou eigenlijk wie?

Inside Llewyn Davis
Ook in deze film van de gebroeders Coen zien we Oscar Isaac. Deze keer speelt hij een getalenteerde, maar mislukte muzikant in het New York van de jaren ’60. We volgen hem een week lang, waarin hij de kans krijgt om zijn talent te laten zien. Zal het hem lukken een auditie te regelen bij de legendarische Bud Grossman, in de hoop het te maken in de muziekwereld?

12 Years A Slave

12 Years a Slave werd genomineerd voor negen Oscars en nam er uiteindelijk drie mee naar huis. Dit historische drama is gebaseerd op de memoires van Solomon Northrup, een ontwikkelde zwarte man die in de 19e eeuw vrij in New York leefde, toen twee mensen hem een baan aanboden in Washington. Daar werd hij ontvoerd en gedwongen tot een afschuwelijk leven als slaaf.

Animals United
Waar is toch het water gebleven? Dat vragen de dieren in de Afrikaanse savanne zich af in deze animatiefilm. De dieren krijgen steeds meer dorst én steeds meer zorgen… Het dappere stokstaartje Billy trekt er samen met leeuw Socrates op uit om water te zoeken. Daarbij ontmoeten ze allerlei bijzondere andere dieren.

Alles is familie
In deze romantische komedie staan de leden van een familie allemaal op het punt om een belangrijke beslissing in hun leven te maken. Winnie (Carice van Houten) wil een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. En dan zijn er ook nog vader Arend die gewoon gelukkig wil zijn en moeder Jeanette, die zich gewild wil voelen. Of het ze lukt, zie je in Alles is Familie.

Infiltrant
Samir (Nasrdin Dchar) heeft een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder. Hij is net geslaagd als politieagent en wil zichzelf bewijzen door te infiltreren in een Marokkaanse drugsbende. Maar al snel weet Samir niet meer aan welke kant hij nou precies staat…

Het Verlangen
Een knappe, maar niet al te slimme schrijfster en een niet zo heel representatieve auteur van een literair meesterwerk. Broers Marc en Boudewijn, directeurs van een uitgeverij, weten wel wat ze daarmee aan moeten: ze doen alsof de schrijfster het succesverhaal heeft geschreven! De truc lijkt te werken, maar niet voor lang…

Vele hemels boven de zevende
Eva is kampioen in geven, behalve voor zichzelf. Ze staat altijd klaar voor haar puberende nichtje, ruziënde ouders en verliefde zus. Maar daarachter groeit een knagende eenzaamheid. Vele hemels boven de zevende is gebaseerd op de gelijknamige roman en volgt vijf mensen voor wie het bestaan heel mooi, maar niet altijd even simpel is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.