Ads Top

Gamen op hoge snelheid en hoge resolutie met AGON by AOC's Q27G2S/EU


AGON by AOC introduceert de AOC GAMING Q27G2S/EU, een volgens de fabrikant briljante gamingmonitor die geschikt is voor de 'game-avonturiers van vandaag'.

De 68,6 cm (27-inch) Q27G2S/EU beschikt over een 10-bit IPS-paneel voor een breed kleurengamma, QHD-resolutie voor scherpe details en een verversingssnelheid van 165 Hz voor een snelle, competitieve game-ervaring.

De Q27G2S/EU van AOC GAMING heeft een IPS-paneel dat  brede kijkhoeken biedt. Met zijn 10-bits kleurdiepte produceert het paneel 1,07 miljard kleuren en geeft het nauwkeurige kleurovergangen zonder colour banding (afhankelijk van de visuele inhoud en toegepaste compressie). Het IPS-paneel zorgt ook voor een hoge kleurbereikdekking en uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid: geweldige functies voor aspirant-YouTubers of livestreamers die hun beelden willen bewerken en delen met hun community. Of ook voor diegenen die gewoon van de content willen genieten - of het nu een game is of een film - precies zoals het bedoeld was door de video-editor.
 
De verversingssnelheid bedraagt 165 Hz (met DisplayPort-ingang) en de Q27G2S/EU ondersteunt Adaptive-Sync.

De Q27G2S/EU wordt geleverd met een ergonomische standaard die hoogte-, kantel-, en draaiaanpassingen mogelijk maakt, zodat elke gebruiker hem kan aanpassen voor een gezonde houding.
 
Het OSD-menu is toegankelijk via de knoppen onder het paneel of via de G-Menu-software. De gamingfuncties van de Q27G2S/EU omvatten het Dial Point (crosshair-overlay), AOC Game Color (om de verzadiging te verhogen/verlagen) en een framerate-teller. Bovendien maken Flicker-free technologie, die DC in plaats van PWM gebruikt om de helderheid aan te passen, evenals een speciale Low Blue-modus nachtelijke gamesessies niet belastend voor de ogen.
 
De AOC GAMING Q27G2S/EU is beschikbaar vanaf november 2021 voor de adviesprijs van 349 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.