Ads Top

Wakker worden in de vroege uurtjes bij Pathé

Op verzoek van bezoekers openen maar liefst 20 Pathé bioscopen in alle Pathé steden hun deuren aanstaande zaterdagochtend om 06:00 uur met onder andere House of Gucci, Ghostbusters: Afterlife, Sing 2 en speciale voorstellingen zoals Harry Potter en de Steen der Wijzen in 4DX en The Matrix uit 1999.

Vroege vogels worden verwelkomd met een warm ontvangst, voor de Unlimited en All Stars members staat er daarnaast ook een klein ontbijtje klaar.

Pathé bezoekers contacteerden in de afgelopen week de klantenservice van Pathé massaal met de vraag of de bioscopen wat eerder open kunnen zodat zij toch kunnen genieten van toptitels zoals Harry Potter en de Steen der Wijzen in 4DX, West Side Story, Alles Op Tafel en Ghostbusters: Afterlife. Als gevolg van de recent aangekondigde coronamaatregelen zijn de bioscopen korter open tot 17:00 uur met beperkte capaciteit en verkopen voorstellingen daardoor sneller uit. Door eenmalig eerder open te gaan komt Pathé haar bezoekers tegemoet met zowel een unieke en veilige bioscoopervaring als iets langer filmplezier.

Ter ere van de 20ste verjaardag wordt Harry Potter en de Steen der Wijzen vertoond in 4DX. De nieuwste 4DX technologie brengt bioscoopbezoek naar een hoger, vierdimensionaal niveau met effecten zoals beweging, wind, regen en geur. Doordat de zaal uitgerust is met bewegende stoelen en verschillende weersimulaties, bevindt de bezoeker zich middenin de actie zoals te zien op het scherm.

Bioscopen
Pathé Amersfoort
Pathé Arena
Pathé de Munt (Amsterdam Centrum)
Pathé Amsterdam Noord
Pathé Arnhem
Pathé Breda
Pathé Delft
Pathé Spuimarkt (Den Haag)
Pathé Ede
Pathé Eindhoven
Pathé Groningen
Pathé Haarlem
Pathé Helmond
Pathé Leeuwarden
Pathé Maastricht
Pathé Nijmegen
Pathé Schouwburgplein (Rotterdam)

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.