Ads Top

Loewe lanceert nieuwe bild c televisie

Het Duitse merk Loewe is terug van weggeweest. De nieuwe Loewe bild c televisie werd wederom ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor van Loewe in Kronach, Oberfranken. Productie en kwaliteitscontrole zijn stevig verankerd in de Duitse vestiging en korte afstanden zorgen voor een duurzame productie.

Loewe belooft genuanceerde kleuren, levensechte scherpte, vloeiende overgangen en 'indrukwekkende geluidsprestaties'. Een frontluidsprekersysteem met gesloten basreflexbox en 60 watt vermogen produceert kamervullend Dolby Atmos-geluid.

Het toestel biedt toegang tot apps van Netflix, YouTube en Amazon Prime via de speciale direct-knoppen op de Loewe-afstandsbediening met een druk op de knop. Het volledig opnieuw ontworpen Loewe-chassis is gebaseerd op een ultrasnelle Novatek-chipset. Er zijn vier HDMI-ingangen met geavanceerde functies zoals eARC, evenals vier USB-poorten.

De Loewe bild c.43 is reeds verkrijgbaar en de Loewe bild c.32 vanaf november voor een adviesprijs van respectievelijk 1699 en 1299 euro. De Loewe table stand c is al inbegrepen en de Loewe floor stand c is te bestellen voor 299 euro. De Loewe floor2ceiling stand is te bestellen voor 899 euro en de Loewe floor stand flex voor 649 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.