Ads Top

Multicam oplossing van Logitech

Logitech for Creators introduceert het Mevo Start 3-Pack en Mevo Multicam-app. Deze uitzendstudio in een doos bestaat uit drie draagbare, draadloze Mevo Start-camera's die speciaal zijn ontwikkeld voor livestreaming en opname in verbluffende 1080p HD-resolutie.

Samen zijn het Mevo Start 3-Pack en de Mevo Multicam-app (beschikbaar als gratis download in de App Store of Google Play) 'alles wat creators nodig hebben' om eenvoudig een professionele show neer te zetten met meerdere camera's rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet.

Met de Mevo Multicam-app kunnen creators maximaal drie Mevo Start-camera's aansluiten en bedienen om eenvoudig een show van uitzendkwaliteit te produceren vanuit meerdere camerahoeken.

De gratis app bevat Auto-Director, een geavanceerde maar gebruiksvriendelijke audiomixer, en de mogelijkheid om custom afbeeldingen en tekst live over elkaar te leggen.

Mevo Start 3-Pack is vanaf oktober 2021 in geselecteerde landen in Europa verkrijgbaar via Mevo.com en Amazon tegen een adviesprijs van 1149 euro. Mevo Start is ook verkrijgbaar in een enkele verpakking tegen een adviesprijs van 449 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.