Ads Top

MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent dit najaar

MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent dit najaar zijn deuren op de bestaande locatie aan het Rotterdamse Binnenwegplein. Het wordt primair een ontmoetingsplaats voor technologieliefhebbers: fans van de modernste gadgets, variërend van smartphones tot drones.

Na Milaan is Rotterdamde tweede Europese stad waarin MediaMarkt dit concept lanceert.

De bestaande winkel aan het Binnenwegplein wordt momenteel grondig verbouwd. De nieuwe gevel en ingang worden voorzien van opvallende ledverlichting, waarmee passanten moeten worden verleid om de winkel te betreden. Ook binnenin verandert van alles. Naast een baristabar komen er ook tal van boutiques waarin de producten van gerenommeerde technologiemerken worden getoond en waar ermee geëxperimenteerd kan worden. In de boutiques worden elke dag live demonstraties gegeven, van notebook tot kookworkshop.

MediaMarkt Tech Village Rotterdam krijgt zo ook een veel groener karakter, onder meer dankzij opvallende green walls: muren vol planten die voor een warme en frisse uitstraling zorgen. En ook zullen er in de winkel reparaties worden uitgevoerd, waardoor de levensduur van producten wordt verlengd.

Buiten de winkel komt een ophaalautomaat te staan die 24/7 beschikbaar is.

Voor MediaMarkt is en blijft de fysieke winkel een belangrijk onderdeel van de omnichannelstrategie. In Europa rolt het bedrijf vier nieuwe zogenoemde store formats uit die elk een verschillende focus hebben.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.