Ads Top

Deze maand op FilmBox (Canal Digitaal en anderen)

FilmBox zit iedere maand weer boordevol films. Bekijk hier de favorieten die in oktober worden uitgezonden.

Assassination Island
Actiefilm waarin een beveiliger als laatste opdracht voor zijn pensioen de taak krijgt om een jong stel te beschermen, niet wetende dat zij acht miljoen dollar hebben gestolen van een meedogenloze crimineel. Assassination Island is te zien op maandag 4 oktober om 20:30 uur.

Bram Stoker's Dracula
Francis Ford Coppola's versie van het klassieke en donkere liefdesverhaal van Bram Stoker over de vampier die van Oost-Europa naar Engeland reist op zoek naar menselijke liefde. Bram Stoker's Dracula is te zien op vrijdag 8 oktober om 20:30 uur.

Tulipani
Sprookjesachtige tragikomedie van Mike van Diem (De surprise) over een Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 naar Italië reist en daar een levende legende wordt om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Tulipani is te zien op maandag 11 oktober om 20:30 uur.

20th Century Women
De gevoelige Jamie wordt niet enkel opgevoed door zijn ietwat conservatieve moeder Dorothea. Ook de huurders uit het grote pand van moederlief hebben grote impact op het leven van de jongen. 20th Century Women is te zien op maandag 18 oktober om 20:30 uur.

Evil Dead
In deze remake van de horrorklassieker komen vijf vrienden vast te zitten in een verlaten vakantiehuisje in het bos. Daar vinden ze het Book of the Dead en breekt de hel letterlijk los wanneer ze eeuwenoude demonen uit hun slaap wekken. Evil Dead is te zien op vrijdag 22 oktober om 20:30 uur.

Finding Steve McQueen
Misdaadfilm naar een waargebeurd verhaal met Travis Fimmel als een groentje in de onderwereld die er geen geheim van maakt betrokken te zijn bij de plannen voor een grootscheepse overval van een ervaren bende dieven. Finding Steve McQueen is te zien op maandag 25 oktober om 20:30 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.