Ads Top

Final Cut Pro en Logic Pro geschikt voor nieuwe M1 Pro en M1 Max


Apple heeft de nieuwste versie van Final Cut Pro en Logic Pro aangekondigd voor de M1 Pro- en M1 Max-chip in de gloednieuwe MacBook Pro. Professionele video-editors kunnen nu dingen doen die eerder niet mogelijk waren op de Mac, zegt Apple. Denk aan het afspelen van zeven streams 8K ProRes-video of het corrigeren van de kleuren van 8K HDR-video op het nieuwe Liquid Retina XDR-display – een primeur voor een notebook.

Final Cut Pro heeft nu ook een nieuwe Object Tracker die op basis van machine learning gezichten en voorwerpen kan herkennen en op elke Mac hun bewegingen kan voorzien van schitterende titels en effecten van bioscoopkwaliteit.
Logic Pro, de professionele muzieksoftware van Apple, heeft nu een complete set tools om muziek met ruimtelijke audio mee te maken. Daarmee kan iedereen nummers mixen en exporteren in Dolby Atmos voor gebruik in Apple Music.

Final Cut Pro 10.6 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Mac App Store: als gratis update voor huidige gebruikers en voor 299,99 euro voor nieuwe gebruikers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.