Ads Top

HMD Global introduceert Nokia-tablet


HMD Global introduceert de Nokia T20, een tablet met een lange batterijduur, een 'kristalhelder' 2K-scherm, drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates en twee jaar upgrades van het Android besturingssysteem.

De tablet wordt verder geleverd met Google Kids Space, een kindermodus waarmee kinderen veilig apps, boeken en video's kunnen ontdekken. Google Kids Space is gekoppeld aan het Google-account van een kind, dat ouders kunnen beheren met Family Link-ouderlijk toezicht.

De krachtige 8200mAh-batterij maakt 15 uur surfen op het web, zeven uur telefonische vergaderingen of 10 uur kijken naar films mogelijk.

Het heldere 2K-scherm laat details naar voren komen en de stereoluidsprekers met OZO Playback zorgen voor een meeslepende luisterervaring, belooft Nokia. D

Het accessoire-assortiment voor de Nokia T20 omvat de comfortabele micro earbuds (TWS-521) die een batterijduur van meer dan negen uur hebben. De rugged flip-cover (CP-T20) biedt extra bescherming door perfect aan te sluiten op de tablet.

Spotify geeft Nokia T20-bezitters direct toegang tot 70 miljoen nummers en 2,9 miljoen podcasts. ExpressVPN biedt extra controle over online privacy en is beschikbaar op de Nokia T20 met een gratis proefperiode van 30 dagen.
Voor meer details, zie Spotify en ExpressVPN-partnerschap.

De Nokia T20 wordt geïntroduceerd in Nederland vanaf midden oktober en wordt geleverd in configuraties van 4GB/64GB WiFi vanaf 219 euro en 4GB/64GB LTE vanaf 249 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.