Ads Top

T-Mobile introduceert nieuwe TV App: thuis televisiekijken zonder TV Box


T-Mobile lanceert de nieuwe T-Mobile TV App. Die kan worden gebruikt gebruik te hoeven maken van een TV Box. 

Doordat de app via de smart-tv of mediaspeler wordt bediend, is alleen de afstandsbediening van dat apparaat nog nodig. En wordt schakelen tussen tv-apps als Netflix en Videoland nog makkelijker.

De T-Mobile TV App is vanaf vandaag voor verschillende apparaten gratis te downloaden voor klanten met een internetaansluiting en tv-abonnement van T-Mobile.

T-Mobile TV kan op vier apparaten tegelijk gebruikt worden. Een uitkomst volgens Vodafone voor huishoudens waar in meerdere kamers een tv-scherm hangt. Klanten die de nieuwe app gebruiken in combinatie met TV Anywhere voor onderweg, kunnen zo op zeven apparaten tegelijkertijd tv-kijken.
 
Met de T-Mobile TV App kijken klanten zonder TV Box al televisie vanaf 12,50 euro per maand. De app is vanaf vandaag gratis voor verschillende apparaten te downloaden voor klanten met een internetaansluiting en tv-abonnement van T-Mobile. Voor iedereen die de TV Box wil blijven gebruiken of de app nog niet voor een apparaat kan downloaden, blijft de TV Box beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.