Ads Top

Wat speelt bij Videoland in oktober

Bekijk hieronder de Videoland highlights van oktober. De complete releaselijst is te vinden via www.videoland.nl/nieuws.

Altijd Al Loiza

Nooit eerder was model en presentatrice Loiza Lamers (26) zo openhartig over haar leven als in de nieuwe Videoland documentaire ‘Altijd Al Loiza’. Regisseur Elza Jo Tratlehner volgt Loiza voor langere tijd van dichtbij als ze vertelt over haar liefdesleven en confrontaties waar zij als vrouw dagelijks tegenaan loopt. Voor haar was de transitie naar vrouw op jonge leeftijd nooit een keuze, maar een vanzelfsprekendheid: ze was ‘Altijd Al Loiza.’ We zien een kwetsbare, maar vooral ook een sterke en gelukkige vrouw.

Altijd al Loiza is vanaf 6 oktober te zien bij Videoland

De Koertjes naar Curaçao                                                                                         

Channah en Quentin, één van de meest spraakmakende koppels van ons land, jagen hun grootste droom na: met het hele gezin emigreren naar het zonnige Curaçao. Op het eiland gaan de Koertjes op zoek naar de perfecte locatie om een eigen B&B te beginnen.

De Koertjes naar Curaçao is vanaf 8 oktober wekelijks te zien bij Videoland

Keeping up with the Kardashians S19                                                                             

Na achttien seizoenen moge het duidelijk zijn dat Kourtney, Kim, Khloe, Kendall en Kylie samen met hun moeder Kris een druk leven hebben. Het leven van the Kardashians staat namelijk in het teken van familie, werk, feestjes en heel veel drama en dat is ook weer te zien in seizoen 19. In dit seizoen zien we onder andere hoe de dames omgaan met het coronavirus, ruzies, en misschien een nieuw familielid...

Keeping up with the Kardashians S19 is vanaf 11 oktober wekelijks te zien bij Videoland

Are You The One?    
                                                                                             

 Tien single mannen en tien single vrouwen gaan proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland. Ze zijn niet goed in daten, maar krijgen nu de kans om hun perfecte match te vinden. Door middel van opdrachten, de Truth Booth en Match Up Ceremonies moeten ze er achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van €200.000,-. Lukt het iedereen om diens perfecte match te vinden? De presentatie is in handen van Kaj Gorgels.

Are You The One? is vanaf 15 oktober wekelijks te zien bij Videoland

Ali Bouali
In 'Ali Bouali' leert de kijker de man achter Ali B kennen. Hij stelt zijn privéleven open en vertelt voor het eerst over heftige gebeurtenissen in zijn leven, de band met zijn ouders, Marokko, zijn kinderen en waar zijn drive vandaan komt. Hoe schopte hij het vanuit een achterstandswijk tot De Knuffelmarokkaan van Nederland? Naast Ali zelf komen zijn vrouw, familie en jeugdvrienden voor het eerst aan het woord en spreken onder anderen Marco Borsato, Boef, Waylon en Brace eerlijk over hun relatie met hem.

De vierdelige documentaireserie Ali Bouali is vanaf 16 oktober, de dag waarop hij 40 wordt, in zijn geheel te zien bij Videoland

The Nice Guys


Los Angeles, de jaren zeventig. Holland March is een eigenzinnige en vertroebelde privédetective die een onverwachte samenwerking met het ingehuurde werkpaard Jackson Healy aangaat. Samen trachten ze de verdwijning van een meisje op te lossen die al snel in verband wordt gebracht met de dood van een pornoster. Naarmate ze dichter bij de waarheid komen, merken ze dat er een grote samenzwering gaande is. Met Russell Crowe en Ryan Gosling in de hoofdrol.

The Nice Guys is vanaf 16 oktober te zien bij Videoland

Tesla

Nikola Tesla vecht een zware strijd om zijn nieuwe uitvinding van de grond te krijgen. Misnoegd over de hebzucht van zijn concullega Thomas Edison werkt hij aan een wisselstroomgenerator en -motor. Als Europeaan kan hij maar moeilijk aarden in Amerika waar de industriële revolutie nog in zijn kinderschoenen staat en waar het intellectueel eigendom menig addertjes onder het gras verbergt.

Tesla is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland

Videoland Originals in oktober
The Masked Singer: After the Mask. Vanaf 15 oktober is kijkcijferhit ‘The Masked Singer’ terug bij RTL 4. Nieuw dit jaar is ‘The Masked Singer: After the Mask’, een wekelijks programma bij Videoland waarin de kijker een bijzonder kijkje achter de schermen krijgt en nog meer te weten komt over het karakter dat zich die aflevering heeft onthuld. ‘The Masked Singer: After the Mask’ is vanaf 15 oktober wekelijks om 22.00 uur te zien bij Videoland, na de reguliere uitzending van ‘The Masked Singer.'

A Star is Born, realityserie waarin vier bekende realitysterren het leven in de spotlights gaan combineren met hun aanstaande ouderschap. Per koppel leven we mee naar de langverwachte bevalling en volgen we ze daarna op hun roze wolk met hun kersverse beroemde baby. Hoe vergaat het de jonge ouders nu hun leven niet meer om henzelf, maar om hun baby blijkt te draaien? Vanaf 27 oktober wekelijks te zien bij Videoland.

Het Leven als Liesje, driedelige documentaire van Mildred Roethof over de Rotterdamse Liesje. Als zij in 2005 slachtoffer is in één van de grootste groepsverkrachtingen die Nederland heeft gekend, verliest zij prompt haar vertrouwen in mannen. Inmiddels lijken de rollen omgedraaid en weet zij mannen naar haar hand te zetten in haar werk als stripteasedanseres. De vraag is alleen hoe lang dit leven nog houdbaar is voor Liesje. Vanaf 29 oktober in zijn geheel te zien bij Videoland.

Cryptokoorts, vierdelige documentaire waarin we een aantal bekende Nederlandse spelers op de cryptomarkt volgen. Verschillende bekende namen nemen ons mee in de bijzondere wereld van de cryptovaluta. Wat zijn crypto eigenlijk, hoe zit het met NFT, wat is de downfall en de toekomst van deze valuta? Kun je er nog rijk mee worden? Maar ook: hoe gemakkelijk raak je dief van je eigen crypto-portemonnee en de enorme fear of missing out. Vanaf eind oktober te zien bij Videoland.

De Grote Sinterklaasfilm: Waar is Sinterklaas? Vanaf 9 oktober te zien bij Videoland

De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma. Vanaf 23 oktober te zien bij Videoland


Internationale series verwacht in oktober
The Blacklist S9, in oktober te zien bij Videoland. The Blacklist draait al acht seizoenen lang om Raymond 'Red' Reddington, een van de meest gezochte misdadigers van de VS, en FBI-agenta Elizabeth Keen die zijn professionele partner wordt. Het onwaarschijnlijke duo blijkt verrassend effectief. In de finale van seizoen 8 zagen we hoe Liz en Red crimineel Neville Townsend wisten te verslaan, maar niet konden ontkomen aan de dreiging die Townsend gepland had staan. Liz twijfelde toen ze haar vijand in het vizier had en wordt neergeschoten door Townsends rechterhand... Hoe zal het Red vergaan zonder zijn partner in crime in seizoen 9?

Temple S2, in oktober te zien bij Videoland. Temple is terug en dit seizoen, zit Daniel nog dieper in de problemen. In seizoen één kon hij nog enigszins alle ballen in de lucht houden terwijl hij voor zijn vrouw zorgde in zijn illegale kliniek in een verlaten metrostation. Maar alles verandert als Beth ontwaakt uit haar coma en antwoorden wil. Eve wil weten waarom haar ouders tegen haar hebben gelogen, Lee voegt zich bij een knappe activist en Anna is erop gebrand een positieve draai aan de situatie te geven; zelfs als dat betekent dat ze nieuwe patiënten naar de illegale kliniek moet lokken.

Videoland Academy
Op maandag 27 september gaan de drie eerste Videoland Original films van de Videoland Academy in première op het Nederlands Film Festival. Vanaf dan zijn ze ook direct exclusief te zien bij Videoland.

Indringer

Op een klein eiland midden in de Noordzee spoelt een vreemd wezen aan. Ella (34) en Alex (40) vinden het wezen. Zij zijn de enige bewoners van het eiland, waar ze onderzoek doen naar genetisch gemodificeerde gewassen. Alex ontwikkelt al snel een fascinatie voor het wezen, terwijl Ella  haar ongemak niet kan verbergen. Ze vindt het moeilijk om het verband te negeren tussen het wezen en het feit dat ze onlangs, op onverklaarbare wijze, alle contact met de buitenwereld hebben verloren. Het wezen lijkt op de een of andere manier de omstandigheden op het eiland te beïnvloeden. Terwijl de grens tussen realiteit en illusie vervaagt, begint de griezelige situatie uit de hand te lopen.

Verdwenen Dagen

De gedreven Simone (35) leeft voor haar werk bij de futuristische startup Morpheus, waar je in Virtual Reality je mooiste herinneringen kunt herbeleven. Als tegenspeler gidst ze cliënten door de herinnering heen - zo ook door die van de zestigjarige Lynn die daar nog een brutale tiener is op een camping in de jaren 90. Een zomers girl-meets girl-verhaal ontvouwt zich uit het geheugen van Lynn en trekt Simone mee de herinnering in. Maar als blijkt dat Lynn aan vroege dementie lijdt en de techniek zich vastgrijpt aan Simones geheugen, komt ze onverwacht oog in oog te staan met diep weggestopte herinneringen aan haar eerste grote, maar verloren liefde.

De Sterfshow

Wat als het volk kon stemmen wie er geëxecuteerd moet worden? De ultieme democratische afvalrace 'De Sterfshow' is een populaire reality show waar wekelijks gestemd wordt welke Nederlander geëxecuteerd moet worden. Als de ondergewaardeerde Salman Seegers als patholoog wordt ingezet voor de Sterfshow, geniet hij van zijn nieuwe status als BN'er. Hij weet zich handig te navigeren in de wereld waar iedereen zijn échte mening voor zich houdt. Tot zijn zoon door een viral video bovenaan de Sterflijst komt te staan... De Sterfshow is een brutale grounded scifi film waarin populisme, online haat en cancel culture zich mengen tot een pakkende thriller met een sterk maatschappelijk anker.

Binnenkort bij Videoland
Alle James Bond Films

Twee weken voor de première van James Bond: No Time to Die, verschijnen alle 26 James Bond films bij Videoland.

Alle 26 James Bond films zijn vanaf 17 september te zien bij Videoland

Finale Drag Race Holland

Fred van Leer is op zoek naar die ene queen die Holland's Next Drag Race Superstar wordt. Hun charisma, uniekheid, lef en talent zijn bepalend voor wie er wint. Na de vele maxi en mini challenges en natuurlijk de legendarische 'Lip Sync For Your Life', strijden de overgebleven queens tegen elkaar in de zinderende finale. Wie wint de iconische titel, een geldprijs van €15.000, een kroon en scepter van Fierce Drag Jewels, een eigen stage op Milkshake Festival 2022 én een beauty editorial in Cosmopolitan? “May the best drag queen win!

De Finale van Drag Race Holland is op vrijdag 24 september te zien bij Videoland

Take Me Out

Dit seizoen krijgen niet de dames zelf, maar hun moeders het voor het zeggen. Achter de desk mogen zij in drie rondes een sexy single man keuren en bepalen of hij de perfecte match is voor dochterlief. Vanuit de lounge aanschouwen en bekritiseren de dochters de keuzes van hun moeders. En dat belooft wat te worden, want het beeld van de ideale schoonzoon en het Mr. Perfect plaatje dat de dochters voor ogen hebben komt niet altijd overeen. ‘Take Me Out Mother Knows Best’ is vanaf 28 september te zien bij Videoland.

Take Me Out is vanaf 28 september elke dinsdag en vrijdag te zien bij Videoland

Adem In, Adem Uit

Serie over de ietwat stuntelige vriendschap tussen de succesvolle lifecoach Kim (Bracha van Doesburgh) en haar nieuwe eigenaardige buurvrouw Jolanda (Jelka van Houten). Jolanda runt een biologische slagerij op haar boerderij en slacht haar eigen vlees. Kim en echtgenoot Sven (Waldemar Torenstra) verruilen samen met hun zoon Luuk (Teun Stokkel) de stad voor het idyllische platteland om hun huwelijk nieuw leven in te blazen. De vrouwen lijken elkaars tegenpolen, maar voelen een enorme aantrekkingskracht tot elkaar.  Het is echter de vraag of ze het beste of het slechtste in elkaar naar boven halen.

Adem In, Adem Uit is vanaf 29 september wekelijks te zien bij Videoland

Ronnie: Voor Altijd Samen

Op 20 augustus heeft Ronnie Flex voor het eerst na vier jaar een nieuw album uitgebracht. De serie volgt hem bij het finetunen van de langverwachte plaat en de release van ‘Altijd Samen’ zelf, die groot gevierd werd met een luistersessie in een metro en in de Kuip. Demi en Ronnie zijn nu 2,5 jaar samen en verwachten een dochter. Deze realityserie filmt hen in deze spannende tijd en alles wat daarbij komt kijken. Ook is de liefde tussen Ronnie en zijn dochter Nori te zien, net als de bijzondere band die hij met zijn opa en oma heeft.

Ronnie: Voor Altijd Samen is vanaf 30 september wekelijks te zien bij Videoland

Net verschenen
Net verschenen bij Videoland en om direct te kijken:

Celebrity Matchmakers

Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie en Soundos El Ahmadi & haar moeder Rhimou fungeren in de Videoland Original Celebrity Matchmakers als ware cupido’s. Zij zullen hun netwerk en social media bereik inzetten om de vrijgezelle Larissa eindelijk aan de ‘ware’ te helpen. Met duizenden volgers zouden zij toch de perfecte match moeten kunnen vinden? De bekende duo’s fungeren als echte liefdescoaches en helpen hun singles gedurende het proces. Vindt de knappe Larissa eindelijk haar liefde?

Celebrity Matchmakers is elke donderdag te zien bij Videoland


Força Koeman II

De sportieve ontknoping van het seizoen wordt gevolgd vanuit het perspectief van Koeman en zijn familie. De voorbereidingen op de bruiloft van Tim vinden plaats en sportief gezien weet Koeman de weg omhoog te vinden. De Spaanse beker wordt gewonnen, maar als FC Barcelona ook de landstitel lijkt te kunnen grijpen, stort Barça plots als een kaartenhuis in elkaar. Koeman moet zelfs serieus vrezen voor zijn baan, als de nieuwe president van de club, Laporta, openlijk zijn twijfels uitspreekt en geen duidelijkheid geeft. Een onzekere periode volgt, niet alleen voor Ronald zelf, maar ook voor zijn steun en toeverlaat Bartina en zijn zaakwaarnemer Rob Jansen.

Bosvechters: Utrecht Hooligans Forever

Bosgevechten onder Nederlandse voetbalhooligans: een fenomeen dat in de hooliganwereld nationaal en internationaal al enorm groot is, maar voor het grotere publiek nog redelijk onbekend is. Deze documentaire laat deze wereld zien vanuit het oogpunt van Utrecht Hooligans Forever (UHF) met onder andere bosgevechten, trainingen en gesprekken met deskundigen. Wat zijn de regels van deze bosgevechten? Hoe komen de gevechten tot stand? Wie zijn de absolute grootmachten in deze wereld en hoe illegaal is het? Nooit eerder is dit fenomeen naar buiten gebracht.

Laatste kans

Deze titels verdwijnen binnenkort van Videoland, mis ze niet:

Future Man S1 t/m S3 Josh Futturman, één van de beste gamers ter wereld, leeft nog thuis bij zijn ouders en heeft een baan als conciërge bij een soa-onderzoekscentrum. Zijn sociale onbekwaamheid, een laag zelfbeeld en een prominent onvermogen om vrouwen te benaderen, compenseert hij door zijn dapperheid in The Biotic Wars, een dystopisch videospel waarin zijn personage Future Man de top van de wereldranglijst aanvoert. De drie seizoenen van Future Man zijn nog tot en met 3 oktober te zien bij Videoland.

Castle S1 t/m S8 Castle is een wereldberoemde misdaadauteur. Wanneer hij genoeg heeft van zijn wilde leventje, zoekt deze bad boy nieuwe uitdagingen. Die vindt hij in de samenwerking met de slimme en mooie rechercheur Kate Beckett. Terwijl ze elke week een nieuwe misdaad oplossen, wordt hun samenwerking steeds hechter. De acht seizoenen van Castle zijn nog tot en met 4 oktober te zien bij Videoland.
 


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.