Ads Top

Sony lanceert de Xperia 5 II met drie lenzen

Sony lanceert de Xperia 5 II met drie lenzen. Het bedrijf domineert momenteel de markt voor camera’s met verwisselbare lenzen en past die kennis ook toe in haar eigen toestellen.

Zo kan het toestel tot 20 fps AF/AE beelden per seconden vastleggen en met 60 keer per seconde continue AF/AE-tracking. Dit betekent dat deze smartphone continu een object kan volgen voor een optimale scherpstelling. De Xperia 5 II kan dit zelfs in uitdagende situaties zoals bij een snel bewegend object. Hiermee zijn de foto’s gemaakt met dit toestel ook in uitdagende situaties altijd scherp.

De Xperia 5 II ondersteunt, net als bij de professionele α9 II camera, realtime Eye-AF. Deze functie maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om realtime het oog van een object te detecteren en verwerken. Hierdoor is het mogelijk zeer precies scherp te stellen op de ogen van mens en dier. De Xperia 5 II zal de ogen altijd kunnen traceren, zelfs als het object beweegt, als één oog bedekt is, of als een ander object in beeld komt.

Ook in uitdagende situaties zoals bij weinig licht levert de snelle autofocus van de Xperia 5 II volgens Sony kwaliteitsbeelden. Deze functie wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van de volgende drie technologieën: Dual Photo Diode-beeldsensor, een autofocussysteem dat bijna 70% van de sensor bestrijkt en een brede 1/1,7” Exmor Rs-sensor.

Naast de mobiele app voor fotografie heeft Sony de Cinematography Pro app. Deze app van CineAlta en Cinematic is standaard geïnstalleerd op de Xperia 5 II en biedt 21:9 4K HDR-producties met 24/25/30/60 fps en garandeert een prettige cinematografische opname-ervaring. De app is uitgerust met Touch AF, Metered Manual, Level Meter en verbeterde witbalansinstellingen. Dit biedt uitgebreide handmatige bedieningsmogelijkheden en de unieke Intelligent Wind Filter-technologie beperkt ruis en interferentie.

Voor het maken van video’s is de Xperia 5 II ook  geschikt. Het is ‘s werelds eerste smartphone die 4K HDR 120fps filmopnames met slow-motion kan maken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.