Ads Top

Sony introduceert Cinema Line: een nieuw assortiment camera’s voor professionals

Sony kondigt Cinema Line aan, een nieuwe serie hoogwaardige cameraproducten voor content creators.

Sony heeft onder meer de bedienbaarheid en betrouwbaarheid van de camera’s geoptimaliseerd om te voldoen aan de behoeften van de veeleisende professionals. De Cinema Line serie gaat verder dan de specificaties van basisfilmcamera's en professionele camcorders.

In 2000 bracht Sony de HDW-F900 op de markt. De HDW-F900 was destijds 's werelds eerste digitale 24p-filmcamera. In de periode daarna heeft Sony diverse nieuwe professionele camera’s geïntroduceerd. De feedback gebruikers stond altijd centraal bij de ontwikkeling van nieuwe modellen. Mede dankzij deze feedback is onder meer de bekroonde VENICE camera tot stand gekomen.

Een aantal producten van de huidige Sony line-up wordt opgenomen binnen Cinema Line. Dit zijn onder meer de VENICE en FX9 camera’s. De Sony VENICE is zeer populair voor de productie van films en de FX9 is betrokken bij de productie van tal van documentaires.

De volgende stap voor Sony is een nieuw model dat verschillende beeldenmakers zal aanspreken. Dit model komt eind 2020 op de markt onder de naam FX6. Tevens introduceert Sony eind 2021 de derde generatie van de FX9. Elke Cinema Line-camera wordt geoptimaliseerd aan de feedback van de gebruikers. Zo zal de FX9 worden uitgerust met S700PTP waardoor de camera op afstand kan worden aangestuurd. Teven zal een Center Scan-modus beschikbaar zijn voor het Super 16 mm-objectief en een B4-objectiefhouder met adapter.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.