Ads Top

Exclusief bij Videoland: Miljuschka's zoektocht naar het (im)perfecte lichaam

In een nieuw spraakmakende Videoland Original neemt Miljuschka de kijker mee in haar persoonlijke zoektocht naar een eerlijk beeld van vrouwen op social media. Wie door instagram scrolt ziet alleen maar perfecte lichamen, maar klopt het beeld dat instagram schetst wel? En wat is de invloed van al deze perfecte lichamen? Dit zijn vragen die Miljuschka bezig houden.

Als een van de weinige BN’ers zwemt Miljuschka tegen de stroom in en spreekt zij zich uit tegen het beeld dat op sociale media wordt gecreëerd. In #eerlijkefoto gaat Miljuschka op onderzoek uit. Ze duikt in de wereld van de ‘ultra strakke’ instagrammers die tot het uiterste gaan voor het perfecte plaatje en gaat het gesprek aan met Bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Famke Louise en Victoria Koblenko, om hen te vragen: wat is voor jou een eerlijk beeld?

Wat is nu precies een perfect lichaam? Wat kunnen we van elkaar leren en welke verantwoordelijkheid heeft Miljuschka hier zelf in, met het bereik wat ze heeft op social media en televisie? En bovenal: hoe zorgen we voor een realistischer beeld voor de groep die na ons komt: onze kinderen.

#eerlijkefoto
1 oktober 2020 00:00 uur

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.