Ads Top

Dit zijn de nieuwe series bij Amazon Video

Er zijn weer nieuwe films en series toegevoegd. Een mix van actie, romantiek en komedie.

Van James Cameron (Avatar en Robert Rodriguez (Sin City) komt ALITA: BATTLE ANGEL, een geweldig avontuur over hoop en wilskracht. De afgeschreven cyborg Alita wordt gered door een dokter die haar probeert te repareren om haar weer tot leven te wekken. Wanneer dit lukt, kan Alita zich niets meer herinneren uit het verleden. Het wordt duidelijk dat ze een zeer getalenteerd vechtkunstenaar is en met deze vaardigheid wil ze premiejager worden om af te rekenen met alle gevaarlijke criminelen.

In 1985 werd de Amerikaanse DEA-agent Enrique Kiki Camarena door de meest beruchte drugsbaronnen van Mexico ontvoerd, gemarteld en vermoord. Vijfendertig jaar later delen drie voormalige kartel-insiders schokkende details. The Last Narc is het verhaal van Camarena, het drugskartel dat hij infiltreerde en de narcotica-agent die alles op het spel zette om de waarheid boven tafel te krijgen.

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist in Ad Astra naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.

Nieuw is ook Buffy The Vampire Slayer. Na de verhuizing naar Sunnydale, Californië, wil Buffy Anne Summers gewoon een normale tiener zijn. In Los Angeles stierf haar eerste Wachter; ze brandde onopzettelijk de gymzaal van haar oude middelbare school af; en haar ouders gaan ook nog scheidden. De verhuizing naar Sunnydale moet zowel haar als haar moeder, Joyce, een schone lei geven. Maar dan ontmoet ze de schoolbibliothecaris, Rupert Giles.


Na de verhuizing naar Sunnydale, Californië, wil Buffy Anne Summers gewoon een normale tiener zijn. In Los Angeles stierf haar eerste Wachter; ze brandde onopzettelijk de gymzaal van haar oude middelbare school af; en haar ouders gaan ook nog scheidden. De verhuizing naar Sunnydale moet zowel haar als haar moeder, Joyce, een schone lei geven. Maar dan ontmoet ze de schoolbibliothecaris, Rupert Giles...

The Hitman’s Bodyguard is een actiefilm over ‘s werelds beste persoonsbeveiliger (Ryan Reynolds) en zijn nieuwe cliënt: een beruchte huurmoordenaar (Samuel L. Jackson) die wil getuigen tegen zijn opdrachtgevers. Ze staan al jaren lijnrecht tegenover elkaar en de haat zit diep. Nu zitten ze met elkaar opgescheept en hebben ze 24 uur om van Engeland naar Den Haag te reizen.

Get Duked! vindt plaats diep in de Schotse Hooglanden en is een anarchistische cocktail van generatiepolitiek, boeren die van hiphop houden en konijnenkeutels die hallucinaties opwekken. Volg vier stadsjongens op een wildernistocht terwijl ze aan een mysterieuze jager proberen te ontsnappen.

In Bad Moms is Amy Mitchell (Mila Kunis) helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Haar kinderen vreten energie, haar man is zelf nog net een kind en haar baas eist alle resterende aandacht op. Op een dag is de maat vol en besluit ze om samen met twee andere zwaar gestreste moeders (Kristen Bell en Kathryn Hahn) hun verantwoordelijkheden te laten varen en helemaal los te gaan.
 
Het nog intensievere, krankzinniger Seizoen 2 volgt HE BOYS op de vlucht voor de wet, opgejaagd door de Supes, terwijl zij zich wanhopig proberen te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Ondergedoken proberen Hughie (Jack Quaid), Mother's Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) en Kimiko (Karen Fukuhara) zich aan te passen aan een nieuw normaal, echter Butcher (Karl Urban) is nergens te vinden. Ondertussen moet Starlight (Erin Moriarty) haar plaats in The Seven innemen, want Homelander (Antony Starr) zijn zinnen heeft gezet op volledige controle. Zijn macht wordt bedreigd door de toevoeging van Stormfront (Aya Cash), een social media-savvy nieuwe Supe, die een eigen agenda heeft. Bovendien staat de Supervillain-dreiging in het middelpunt van de belangstelling, terwijl Vought probeert te profiteren van de paranoia van de natie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.