Ads Top

Film1 brengt Oscarwinnaar Parasite als eerste op de Nederlandse televisie

De nieuwste overeenkomsten met Entertainment One (eOne), September Film en Belga Films voegen in totaal vijftig titels toe aan de verzameling films en series van Film1, waaronder de Oscarwinnaars van 2020 en 2019 voor beste film, Parasite en Green Book, evenals recente Hollywoodhits Bombshell, The Gentlemen and Knives Out.

Parasite van Bong Joon-ho gaat voor het eerst op de Nederlandse televisie uitgezonden worden op Film1 Premiere in september en de nieuwe aanwinsten zoals eOne's drievoudige Oscarwinnaar Green Book zullen dit jaar en in 2021 in de programmering worden opgenomen.

September Film brengt 37 nieuwe titels naar Film1, zoals de bekroonde Koreaanse thriller Parasite die vorig jaar vier Oscars won, waaronder die voor beste film en beste regisseur. De film concentreert zich op de parasitaire relatie tussen de rijke familie Park en de arme Kim-clan. Maar niemand is veilig voor de gevaren van hebzucht. Parasite gaat in première op de Nederlandse televisie op zondag 13 september om 20.30 uur op Film1 Premiere. Abonnees kunnen de film ook bekijken op de digitale services van Film1.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.