Ads Top

Nikon lanceert videokit

Nikon introduceert de eerste videokit van een systeemcamera voor videoprofessionals en content creators: de essentiële videokit van de Nikon Z 6. De kit heeft een ontwerp dat uitgaat van vrijheid en biedt de nodige uitrusting om snel aan de slag te kunnen, met alle belangrijke hulpmiddelen voor het maken van video's van hoge kwaliteit. Door filmers de vrijheid te bieden om overige componenten aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren, voorkomt deze kit de kosten van onnodige apparatuur.

De kit bevat de Nikon Z 6-systeemcamera en de FTZ-vattingadapter, die integratie met een uitgebreid assortiment NIKKOR-objectieven met F-vatting mogelijk maakt, en biedt full-frame 4K-video van zeer hoge kwaliteit bij hoge bitsnelheden. Optische vibratiereductie (VR) over vijf assen in de camera werkt samen met elektronische VR voor stabiele opnamen. Verder wordt Atomos Open Protocol ondersteund om naadloze integratie van de meegeleverde Atomos Ninja V mogelijk te maken. Een firmware-update die later dit jaar wordt uitgebracht, ondersteunt het vastleggen van RAW-uitvoer van de camera in de ProRes RAW-indeling van Apple bij gebruik van de Atomos Ninja V, waardoor een maximale flexibiliteit bij graderen wordt geboden.

De SmallRig quick-release camera cage heeft een aan de bovenzijde bevestigde top handle om vloeiendere bewegende beelden te maken en het onderwerp makkelijk te kunnen volgen.Door de ultieme kit voor onafhankelijke filmmakers uit te brengen, biedt Nikon een voordelige oplossing die weinig ruimte inneemt, maar een enorme impact heeft. De flexibiliteit is vanaf het begin ingebouwd, zodat de kit kan worden aangepast met extra apparatuur voor elke filmstijl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.