Ads Top

Mate 30 heeft quad camera systeem

De vandaag gepresenteerde smartphone Huawei Mate 30 Pro heeft een Quad Camera systeem met een SuperSensing Cine Camera, een 8MP Telephoto Camera en een 3D Depth Sensing Camera.

De SuperSensing Cine Camera is een dual main-camera systeem dat concurreert met een hoogwaardige DSLR. De Cine Camera heeft een grote 1/1.54-inch lichtsensor met een hoge maximale ISO rating van 51200, waardoor je video’s kan maken met opmerkelijk dynamisch bereik en ook super slow-motion met 7680 fps. De camera ondersteunt ook 4K Wide-Angle Low-light Time-Lapse video’s.

Daarnaast is de tweede camera van het dual-camera systeem een 1/1.7-inch Huawei SuperSensing Sensor die 40 procent meer licht aantrekt en daardoor ongelooflijk resultaat levert bij weinig licht met een gevoeligheid van ISO 409600.

De 8MP Huawei Telephone Camera met 3X optische zoom, 5X hybride zoom, tot 30X digitale zoom, Optical Image Stabilisation (OIS) + AI Stabilisation en 3D Depth Sensing vult het rijtje aan.

Een front-facing 3D Depth Sensing camera registreert informatie over diepte en zorgt zo voor de meest natuurlijke selfies.

De 6.53-inch HUAWEI Mate 30 Pro en de 6.62-inch HUAWEI Mate 30 zijn later dit jaar in Europa verkrijgbaar in de kleuren Emerald Green, Space Silver, Cosmic Purple en Black.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.