Ads Top

Hitserie Friends te zien in alle Vue bioscopen

De hitserie Friends is zondag 20 oktober te zien in alle vestigingen van bioscoopketen Vue. Nee, niet met de langverwachte bioscoopfilm die er waarschijnlijk nooit gaat komen, maar wel met de leukste episodes én nooit eerder getoonde beelden.

De reden voor dit Friends-feest is dat het 25 jaar geleden is dat de serie met Rachel, Monica, Joey, Ross, Chandler en Phoebe van start ging. Tickets voor het event, Friends 25: The one with the anniversary, zijn vanaf vrijdag 20 september om 10.00 uur verkrijgbaar via de website van Vue.

Op zondag 22 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K. Het evenement herenigt fans met hun oude BFF's – broer en zus Ross en Monica Geller (David Schwimmer en Courteney Cox) en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston) - om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

Friends is bedacht door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.