Ads Top

Philips TV introduceert twee nieuwe OLED+ toestellen

Na het succes van de samenwerking van vorig jaar lanceren Philips TV en Bowers & Wilkins tijdens IFA 2019 in Berlijn twee nieuwe premium OLED+ modellen: de OLED+934 en OLED+ 984. Al voor de introductie tijdens de elektronicabeurs werd de OLED+984 bekroond met de EISA Best Home Theatre TV 2019 award.

De OLED+934 en OLED+984 zijn beide voorzien van de nieuwste OLED-panelen en de derde generatie P5-processor die de beeldprestaties verder optimaliseert. Dit zorgt voor verbeterde ruisonderdrukking, scherpte, kleuren, contrast en huidtinten voor alle bronnen.

De derde generatie P5 verbetert de Perfect Natural Reality-functie en HDR-prestaties voor zowel bronnen die gebruik maken van HDR10 als HDR10+. Tevens versterkt de processor voor het eerst Dolby Vision-content.

De OLED+ tv’s zijn vervaardigd met authentieke Europese materialen zoals Kvadrat-stof, glas en metaal.

De OLED+934 en OLED+984 beschikken over luidsprekersystemen met meerdere drivers. Deze akoestisch geoptimaliseerde drivers zijn fysiek gescheiden in niet-buigzame externe behuizingen, gebouwd op basis van gepatenteerde technologieën van Bowers & Wilkins.

Beide tv’s beschikken over Dolby Atmos-decodering. De OLED+934 is de eerste Philips tv die is uitgerust met Dolby Atmos Elevation-units die zich bevinden op de bovenkant van de luidsprekerbehuizing en naar boven zijn gericht.

De OLED+ 984 is vanaf begin september verkrijgbaar als 65 inch model. De OLED+934 is vanaf begin september verkrijgbaar als 55 inch- en 65 inch-model. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.