Ads Top

Sony breidt assortiment mirrorless APS-C-camera's uit met twee nieuwe modellen

Sony heeft de α6600 (model ILCE-6600) en α6100 (model ILCE-6100) mirrorless camera’s geïntroduceerd voor het α (Alpha) APS-C-assortiment. Deze compacte en lichtgewicht camera’s zijn uitgerust met de geavanceerde technologieën van Sony.

De α6600 is volgens Sony de ultieme tool voor allerlei soorten content, variërend van professionele fotografie en het maken van dagelijkse vlogs. Dankzij zijn veelzijdigheid is de camera geschikt voor diverse content producties. De α6100 is gericht op gebruikers die beeldmateriaal naar een hoger niveau willen tillen en met verwisselbare lenzen aan de slag willen gaan. Dit met als resultaat foto's en video's van hoge kwaliteit ongeacht de situatie.

De α6600 en α6100 zijn uitgerust met een 24, 2 MP Exmor CMOS-beeldsensor, de nieuwste BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor en een front-end LSI. Deze basis zorgt voor algehele verbeteringen in beeldkwaliteit en prestaties bij alle aspecten van foto- en videografie. De α6600 en α6100 bieden een snelle autofocustijd van 0,02 seconden. De camera’s hebben 425 contrast-AF-punten en contractdetectie AF die 84% van het beeld dekken.

Een bijzondere innovatie in zowel de α6600 als α6100 is ‘Real-time Tracking’ van Sony. De camera maakt in deze modus gebruik van een nieuw algoritme dat eveneens gebaseerd is op artificiële intelligentie (AI) objectherkenning. De camera verwerkt kleur, objectafstand (diepte), patronen (helderheid) als ruimtelijke informatie. Dit zorgt ervoor dat objecten nauwkeurig kunnen worden vastgelegd.

Tevens zijn deze modellen uitgerust met 'Realtime Eye autofocus'. De camera herkent dankzij AI automatisch de gezicht- en oogpositie van dieren en mensen. Het oog wordt realtime gemonitord met een hoge tracking-precisie. Het resultaat is verbeterde nauwkeurigheid, snelheid en volgprestaties van Eye-autofocus.

Sony kondigde een dezer dagen ook twee nieuwe APS-C zoomlenzen aan in het G-serie E-mount assortiment. Allereerst een 16-55 mm F2.8 (SEL1655G) APS-C standaardzoom objectief. Deze lens biedt de G Lens-beeldkwaliteit en is de ideale keuze voor professionals en enthousiaste fotografen die landschappen, portretten en dagelijkse snapshots willen vastleggen. Tevens introduceert Sony de E 70-350 mm F4.5-6.3 G OSS Super-Telephoto zoomlens (SEL70350G). De lens biedt de uitstekende G Lens-beeldkwaliteit in het volledige frame tot een maximum van 350 mm.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.