Ads Top

IFA: alternatief voor grootformaat tv-scherm

Televisies worden steeds groter en toch geven sommigen de voorkeur aan een projector. De Epson EH-LS500B- en EH-LS500W zijn de laatste toevoeging aan de portfolio van laserprojectoren met ultrakorte projectieafstand.

Je kunt eenvoudig programma's, films en series streamen via bijvoorbeeld een Amazon Fire TV- of Roku Streaming-stick aan te sluiten en op te bergen in het verborgen compartiment aan de voorzijde. Daarnaast kunnen gebruikers content bekijken via dvd-spelers, set-topboxen of gameconsoles door gebruik te maken van een van de drie HDMI-poorten op de projector. Twee ingebouwde 10 W-luidsprekers en een HDMI ARC-aansluiting voor integratie met uw AV-configuratie worden ook meegeleverd.

De kleuren van Epson-projectoren zijn volgens Epson tot drie keer helderder dan die van DLP-projectoren van andere fabrikanten.

Met de hoge helderheid van 4000 lumen zijn deze duurzame laserprojectoren ook geschikt voor grote sportevenementen of bioscoopfilms. De projectoren bieden bovendien scherpe contrasten en diepe zwarttinten, dankzij een contrastverhouding van 2.500.000:1.

De EH-LS500W/B is verkrijgbaar vanaf oktober 2019 voor een prijs van 3049 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.