Ads Top

Nieuwe display- en cameratechnologieën in Xperia 5

Met de Xperia 5 brengt Sony naar eigen zeggen een compact toestel met 'zeer hoogwaardige specificaties' terug naar de Benelux.

De Xperia 5 is uitgerust met een drielenscamera met 12MP sensors. Ook heeft dit toestel Optical SteadyShot beeldstabilisatie. Het toestel heeft een 16mm lens voor supergroothoekopnames, een 26mm lens en een 52mm portret- en telelens (35mm equiv.).

De onlangs gelanceerde Xperia 1 was ‘s werelds eerste smartphone met Eye Autofocus. Ook dit compacte toestel is voorzien van deze innovatie. Met deze functie worden de ogen van objecten automatisch, zeer precies en betrouwbaar gevolgd. De gebruiker kan zich volledig concentreren op de productie in plaats van het scherpstellen van de lens.

De Xperia 5 gaat nog een stap verder en is geschikt voor continue burstopnames tot 10 fps AF/AE tracking (Auto Focus en Auto Exposure). Het toestel heeft ook verbeterde AF/AE-berekeningen tot 30fps voor het haarscherp vastleggen van bewegende objecten.

Deze nieuwe smartphone is ook geschikt voor het fotograferen bij weinig licht dankzij de F1.6 lens, 1,4μm pixel pitch en Dual Photo Diode beeldsensor. Samen met de RAW ruisreductietechnologie levert dit mooie scherpe foto's.

De Xperia 5 is uitgerust met Android 9 Pie en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en grijs en vanaf volgende week te bestellen als pre-order en zal begin oktober uitgeleverd worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.