Ads Top

Sony lanceert multifunctionele USB-kaartlezer

Sony lanceert de MRW-S3 UHS-II SD/microSD-kaartlezer. Deze USB-hub beschikt over USB 3.1 Gen 2, tot 100W USB Power Delivery (USB PD) en een handige HDMI-output. Sony lanceert tevens de TOUGH SF-M-serie als aanvulling op het bestaande TOUGH SD-kaartenassortiment.

De MRW-S3 is een alles-in-één-oplossing in de vorm van een handige USB-hub. Deze snelle UHS-II SD- en microSD-kaartlezer verwerkt alles. Van RAW-beeldbestanden met een hoge resolutie tot 4K-video's.

De MRW-S3 ondersteunt USB 3.1 Gen 2 en biedt een snelle gegevensoverdracht van maximaal 1000 MB/s. Deze kaartlezer brengt de topsnelheid van het USB-apparaat naar boven, zodat professionals het meeste uit externe SSD’s kunnen halen. Bovendien kan de MRW-S3 tot 100W USB Power Delivery (USB PD) aan. Dit met het oog op stabiele en betrouwbare verbindingen met USB-apparaten.

De MRW-S3 heeft een HDMI-uitgang met 4K 30fps-capaciteit. Dit om externe monitoren aan te sluiten zonder extra adapters mee te hoeven nemen. De krachtige USB-hub heeft een duurzame aluminium behuizing met een gegolfd oppervlak. Dit model weegt slechts 95g en wordt geleverd met een afneembare USB-C-naar-USB-C-kabel voor aansluiting op de host-pc en helpt kabelschade te voorkomen. Deze kabel kan ook worden gebruikt voor aansluiting op USB 3.1 Gen 2-apparaten of op een USB PD AC-adapter tot 100W, dankzij de ingebouwde eMarker.

De SF-M TOUGH-specification-SD-kaart is een zeer sterke UHS-II SD-kaart die schokbestendig is en over het hoogste niveau van water- en stofdichtheid beschikt. Zelfs onder extreme opnameomstandigheden is de content van professionals beschermd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.