Ads Top

Het nieuwe objectief van Nikon

Nikon verwelkomt een lichtsterk standaardobjectief voor portretten binnen de Nikon Z-familie. De NIKKOR Z 85mm f/1.8 S is een snel scherpstellend objectief dat volgens de fabrikant 'verbluffend scherpe details over het hele beeld' biedt.

Opnamen kunnen variëren van klassieke portretopnamen tot portretten van de natuur of intieme situaties tijdens grote evenementen. Dankzij de geavanceerde optische prestaties van de NIKKOR Z 85mm f/1.8 S kunt u op elke locatie verbluffende resultaten bereiken. De scherpte van rand tot rand is uitstekend, zelfs wanneer u opnamen maakt met het maximale diafragma van f/1.8. De bokeh ziet er prachtig natuurlijk uit en lichtvlekken worden ook in situaties met tegenlicht effectief tegengegaan.

De scherpstelling is snel en met de nieuwe functie voor oogherkenning AF kan de Nikon Z-camera op het oog van een onderwerp scherpgesteld blijven, ongeacht of dit onderwerp nu alleen of een gezicht in een menigte is. Videomakers kunnen de brandpuntsafstand van 85 mm gebruiken om onderwerpen te isoleren en video-opnamen met een verbluffend kleine scherptediepte te maken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.