Ads Top

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht lanceert dit najaar ScreenX en MX4D

Dit najaar transformeren de naast elkaar gelegen zaal 5 en 6 van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht tot de technology hub van de bioscoop. Hier beleef je dit najaar al blockbusters in respectievelijk ScreenX en MX4D.

De eerste ScreenX-zaal van Nederland wordt geopend op 10 oktober aanstaande en belooft een 270 graden kijkervaring die je het gevoel geeft dat je midden in de film zit. Doordat de beelden worden uitgebreid naar de zijmuren van het theater, beleef je de grootste Hollywood-films nog intenser en word je letterlijk het stralende middelpunt van de film. Onder andere Spider-Man: Far From Home, Pokémon, Alita: Battle Angel en Captain Marvel waren in het buitenland al op dit afwijkende formaat te zien.

Vanaf 10 oktober is Kinepolis Jaarbeurs Utrecht ook een MX4D-zaal rijker. Als eerste Kinepolis-vestiging van Nederland en eerste bioscoop in de provincie Utrecht, intensiveert de bioscoop aan de Jaarbeursboulevard de filmervaring met een vierde dimensie. Met bewegende stoelen, weersimulaties en geureffecten worden de zintuigen maximaal geprikkeld.

De bezoeker moet vooral verrast worden door de natuurlijke bewegingen van de comfortabele stoel in combinatie met het beeld, mogelijk gemaakt door de uniek MX4D technologie van MediaMation. De bewegingen voelen heel soepel en natuurlijk door de gebruikte pneumatic air-technologie, die hoofdzakelijk door luchtdruk wordt gedreven en een lager voltage gebruikt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.