Ads Top

Nieuwe gebruikersinterface en extra functies voor Orange Love-klanten

Orange Belgium zal een gloednieuwe gebruikersinterface installeren op al zijn decoders. Daarnaast zal het de mobiele app uitrusten met extra functies zodat klanten zowel thuis als onderweg naar hun favoriete tv-programma's kunnen kijken.

Orange Belgium voert momenteel een update uit op de decoders van zijn ruim 155.000 Love-klanten over heel het land. Die update bestaat uit een beter en gebruiksvriendelijker design dankzij eenvoudigere schermen en snellere navigatie; een verbeterde tv-gids die meer kanalen tegelijk weergeeft (8 in plaats van 6) en waarin je sneller kan navigeren; en live-tv in de tv-gids en op de schermen Opnames: Love-klanten kunnen naar hun programma blijven kijken terwijl ze in de tv-gids of op een Opname-scherm zitten.

Met de nieuwste update van de app Orange TV kunnen klanten verder hun favoriete programma tot wel 1 uur pauzeren of timeshiften.

Ruim 35 procent van de Love-klanten gebruikt de app geregeld om live-tv te kijken: zo'n 50 minuten per maand (gemiddelde kijkduur per actieve gebruiker). Orange-klanten met Love Unlimited zijn de enige convergente klanten in België met onbeperkt mobiel internet. Zij kijken live-tv zonder de minste zorgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.