Ads Top

Amazon Originals’ in november

Amazon Prime Video brengt in november weer diverse Amazon Originals op het scherm. Vanaf vrijdag 2 november is bijvoorbeeld de film Homecoming te zien, een psychologische thriller met in de hoofdrol Julia Roberts en geregisseerd door Sam Esmail (maker van MR. ROBOT).

Op vrijdag 9 november begint het tweede seizoen van de serie Patriot. Die volgt de melancholieke inlichtingenagent die zijn problemen de baas blijft door folkmuziek te schrijven. De hoofdrol wordt vervuld door Michael Dorman (Wonderland).

The Gymkhana Files is een Prime Original-serie met de beroemde motorsporter en ondernemer Ken Block. De serie gaat op vrijdag 16 november exclusief op Amazon Prime Video in première. De reeks met acht afleveringen wordt wekelijks gelanceerd, met elke vrijdag twee nieuwe afleveringen.

Ook is er een documentaire over de band Coldplay op komst: een film over de kleurrijke 20-jarige geschiedenis van de band. De film is vanaf vrijdag 16 november exclusief beschikbaar op Amazon Prime Video.

Vanaf 9 november is verder de Duitse Prime Original-serie Beat te zien op de streamingdienst. Dit is de vijfde Duitse Prime Original-serie die zich afspeelt in de levendige clubscene van Berlijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.