Ads Top

Sony lanceert vlogger camera's

Vloggers zijn niet meer weg te denken uit het sociale media landschap. Sony biedt sinds kort een scala camera’s die geschikt zijn om vlogs in hoge videokwaliteit vast te leggen.

De RX100 VI is onder meer uitgerust met een autofocusfunctie voor gezichtsherkenning waardoor het gezicht van de vlogger altijd scherp blijft tijdens het filmen en de camera niet focust op objecten in de achtergrond.

Door het 180 graden kantelbaar scherm kan de vlogger zichzelf continu volgen om niet achteraf voor verassingen te komen staan. Vloggen wordt ook gemakkelijker gemaakt door de SteadyShot beeldstabilisatie technologie. Deze zorgt ervoor dat eventuele bewegingen tijdens het filmen perfect onder controle gehouden worden. Daarnaast heeft de camera een lcd-scherm met Touch Focus en Touch Pad AF om de gewenste focuspunten aan te geven en de camera eenvoudig te bedienen.

Dit model is het beste wat Sony naar eigen zeggen in een compacte behuizing te bieden heeft wat betreft de videofuncties en kwaliteit. De camera is uitgerust met een 1.0-inch 20,1 MP Exmor RS CMOS gestapelde beeldsensor met DRAM chip. Tevens is de RX100 VI voorzien van een krachtige nieuwe BIONZ X beeldverwerker. Die componenten werken allemaal samen om de verwerksnelheid te maximaliseren, waardoor de videokwaliteit optimaal is over het gehele bereik van de 24-200 mm F2.8 – F4.5 zoomlens.

RX100 V, DSC-RX100 IV en DSC-RX100 III binnen het Cyber-shot vlogcamera assortiment. Kijk op www.sony.nl voor de specificaties en adviesprijzen per model.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.