Ads Top

Premier League tot midden 2022 bij Play Sports

Telenet heeft de uitzendrechten voor de Engelse Premier League voor drie jaar verlengd. Met Play Sports is Telenet sinds jaar en dag exclusief rechtenhouder van de Premier League en het breit er met deze nieuwe verlenging opnieuw 3 seizoenen extra aan. Dat betekent dat Play Sports-klanten Eden, Kev en Big Rom alvast tot midden 2022 op alle schermen kunnen zien schitteren.

Dat de Premier League de strafste ploegen en spelers ter wereld in huis heeft, staat buiten kijf. En sinds het afgelopen WK weet ook heel de wereld dat het vooral de Belgen zijn die in het grijze Engeland het mooie weer maken.

Naast Eden Hazard en Kevin De Bruyne zijn er nog meer dan een elftal andere duivels met een godenstatus. Vertonghen, Lukaku, Kompany, Alderweireld, Fellaini, Dembélé, e.a. krijgen elke week lofzangen toegezongen van de duizenden fans in de vaak uitverkochte stadions. De Premier League is dan ook niet weg te denken uit het aanbod van Play Sports dat steevast de strafste Belgen front row volgt in binnen- en buitenland.

Gemiddeld zendt Play Sports een 5-tal matchen per weekend live uit. De meeste wedstrijden worden deskundig omkaderd vanuit de Play Sports studio’s, door de beste presentatoren en analisten.

Op de Play Sports app kunnen voetbalfans al deze matchen ook volgen met extra statistieken, via WiFi en 4G en in heel de EU. Kijkers kunnen tijdens de match alle hoogtepunten herbekijken en alle statistieken van de spelende ploegen raadplegen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.