Ads Top

Geavanceerde fotofuncties in Oppo RX17 Pro

Bij de zojuist aangekondigde RX17 Pro zijn zowel de hardware als de software verbeterd, waardoor het toestel met name geschikt is voor avond- en nachtfotografie.

De AI Ultra-clear Engine is eigenlijk het geheime wapen van de RX17 Pro, hiermee kunnen gebruikers namelijk hoogwaardige avond- en nachtfoto's maken en kleurcorrecties op pixelniveau toepassen. De AI Ultra-clear Engine is OPPO's beeldverbeteringstechnologie. De scèneherkenningsfunctie herkent 23 soorten omgevingen en tot 864 variaties van omgevingen. Dankzij de kleurcorrectie op pixelniveau zijn beelden duidelijker, helderder en mooier. Tot slot worden details van foto's verfijnd, ruis verminderd en hoge lichten hersteld.

Een andere belangrijke functie met betrekking tot avond- en nachtfotografie en het gebrek aan licht is de Smart Aperture, een variabel diafragma van F1.5/F2, dat zich automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden voor scherpere en duidelijke foto's bij felle en donkere omstandigheden.

Tot slot beschikt de RX17 Pro over de functie OIS (Optical Image Stabilization), waardoor beelden worden gestabiliseerd voor een langere belichtingstijd. Hierdoor maak je betere nachtfoto's, zeker in combinatie met een 7P-lens. De combinatie van deze functies zorgt voor meer precisie bij avond- en nachtfotografie.

De RX17 Pro heeft een 25MP-voorcamera en een Sony IMX576-sensor met een diafragma van f/2.0 voor realtime HDR-ondersteuning. De RX17 Pro beschikt verder over 8 miljoen verschillende fotofilters. Daarnaast is de aangepaste beautymodus in staat om vier mensen op een foto te herkennen, zodat gebruikers gezichten kunnen bewerken en direct het resultaat kunnen bekijken.

Verder gebruikt de RX17 Pro een Sony IMX362 als hoofdcamera, met 12 MP en dual-pixel om snel en nauwkeurig scherp te stellen.

De RX17 Pro heeft een adviesprijs van 599 euro en is te koop vanaf 15 november.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.