Ads Top

Weer nieuwe series bij Amazon

In augustus gaan drie nieuwe series in première op Amazon Prime Video: Lodge 49, documentaireserie All Or Nothing: Manchester City en Tom Clancy’s Jack Ryan.

Lodge 49 – 7 augustus

Lodge 49 speelt zich af in Long Beach, Californië. De optimistische lokale ex-surfer Dud (Wyatt Russel) leidt een doelloos leven na de dood van zijn vader en ineenstorting van het familiebedrijf. Dud komt door stom toeval in aanraking met een broederschap geleid door Ernie, een sanitairverkoper van middelbare leeftijd en een zekere ‘Luminous Knight’. Ernie verwelkomt Dud in een wereld van goedkoop bier, toegankelijke vriendschappen en de belofte van Alchemistische mysteries die Dud’s oude leventje wellicht nieuw leven kunnen inblazen.

De serie is geproduceerd door showrunner Peter Ocko (Pushing Daisies, The Office), Gavin (Author, Middle Men), Paul Giamatti (Billions, Sideways, Outsiders, Hoke), Dan Carey (Outsiders, Hoke, John Dies at The End, All is Bright) en Jeff Freilich (Halt and Catch Fire), met in de hoofdrollen Sonya Cassidy (HUMANS), Linda Emond (The Big Sick), Eric Allan Kramer (Mike & Molly) en David Pasquesi.    

All Or Nothing: Manchester City – 17 augustus

All or Nothing: Manchester City is een Prime Orginal documentaireserie die fans een kijkje geeft achter de schermen van de historische voetbalclub, de legendarische coach Pep Guardiola en in de persoonlijke levens van de spelers tijdens een record-brekend voetbaljaar waarin ook de Premier League werd gewonnen. Deze nieuwe serie, waarin het verhaal wordt verteld door Sir Ben Kingsley, neemt kijkers mee op een exclusieve reis door het hele seizoen 2017-18 van Manchester City, en staat stil bij verschillende aspecten: de toonaangevende trainingsfaciliteiten op de City Football Academy, interviews met de manager, bestuursvergaderingen en de wekelijkse persoonlijke verhalen van de spelers. Alle acht Prime Original afleveringen zijn vanaf vrijdag 17 augustus beschikbaar.


Jack Ryan – 31 augustus

Tom Clancy’s Jack Ryan, een coproductie door Paramount Television en Skydance Television, gaat op 31 augustus in première op Amazon Prime Video. In de serie wordt de held van Tom Clancy in een nieuw en modern jasje gestoken. Het verhaal draait om Jack Ryan; een CIA-analist die voor het eerst het veld in gaat voor een gevaarlijke opdracht. Hij ontdekt een patroon in terroristische communicatie, waarna hij verwikkeld raakt in een gevaarlijk kat-en-muisspel van een nieuw soort terrorisme dat vernietiging op wereldwijde schaal nastreeft.

De serie telt acht afleveringen van een uur, met in de hoofdrol John Krasinski (A Quiet Place, 13 Hours) als Jack Ryan, Wendell Pierce (The Wire) als James Greer, en Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) als Cathy Mueller. De serie staat onder leiding van de uitvoerende producenten Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Graham Roland (Fringe, Prison Break), die de serie hebben geproduceerd voor televisie en daarnaast ook fungeren als co-showrunners, Krasinski, Academy Award genomineerde producent Morten Tyldum (The Imitation Game) die tevens de pilot produceerde, en Michael Bay’s Platinum Dunes. Andrew Form (Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtles) is samen met Bay uitvoerend producent bij Platinum Dunes. Daarnaast treden ook Daniel Sackheim (The Americans), Mace Neufeld (Patriot Games, Clear and Present Danger, The Sum of All Fears en Jack Ryan: Shadow Recruit), en Skydance’s David Ellison, Dana Goldberg (Mission: Impossible – Rogue Nation, Star Trek Beyond) en Marcy Ross (Grace and Frankie, Altered Carbon) op als uitvoerende producenten met Lindsey Springer en Allyson Seeger als co-producers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.