Ads Top

Premium camera op Galaxy Note9

De premium camera op de vandaag aangekondigde Galaxy Note9 is volgens de fabrikant zelf momenteel de beste op de markt. Geavanceerde ruisonderdrukking wordt gecombineerd met Dual Aperture lens. De camera past zich, net als het menselijk oog, automatisch aan lichtomstandigheden aan.

Dank zij kunstmatige intelligentie herkent de camera beelden, zoals achtergrond en onderwerp, die vervolgens worden verdeeld in twintig categorieën. Op basis van die categorie optimaliseert de camera de foto.

De Galaxy Note9 laat ook weten als er iemand met zijn ogen knippert, zodat je gelijk nog een foto kunt maken zonder dat het moment verloren gaat. Dit gebeurt ook als het beeld wazig is, er iets op de lens zit of als een achtergrondlicht de kwaliteit van het beeld vermindert.

Het toestel heeft een 4.000 mAh batterij. Zo’n grote batterij zat er nog nooit in een Galaxy-vlaggenschip. Hij komt verder met twee opslagopties, 128 en 512 GB intern geheugen. Met toevoeging van de microSD card kun je dat zelfs opvoeren tot 1TB.

De Galaxy Note9 fungeert verder als afstandsbediening voor het volledige Samsung ecosysteem van apparaten en diensten. Via SmartThings bedien je verbonden apparatuur.

De Samsung Galaxy Note9 is vanaf vrijdag 24 augustus in Nederland verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.