Ads Top

Philips TV en Bowers & Wilkins introduceren de OLED+ 903

Het eerste resultaat van de samenwerking tussen Philips TV en de Britse audio expert Bowers & Wilkins is de vandaag op IFA gepresenteerde Philips OLED+ 903.

Het geluidssysteem bestaat volledig uit speakers van Bowers & Wilkins, die bevestigd zijn in speciale behuizingen. De behuizing van de achterste basspeaker bestaat uit een grote driver-unit voor lage frequenties met twee grotere passieve speakers. Deze zijn bevestigd in een grotere behuizing, met meer intern volume en extra ribben voor meer stevigheid. De twee tweeters/mid-range speakers zijn nu naar voren gericht in plaats van naar beneden. Ook zijn de speakers in een stevigere behuizing geplaatst. De zachte dome tweeter en mid-range papieren conussen van de OLED 803 zijn vervangen door een verzonken 19mm tweeter van titanium en een mid-range speaker van glasvezel.

Deze nieuwe tv combineert verder de voordelen van OLED-technologie met de tweede generatie van de Philips P5 Perfect Processing Engine en het driezijdige Ambilight-systeem.

De OLED-technologie levert meer lichtopbrengst (tot wel 1000 nit) in vergelijking met de modellen van vorig jaar, wat weer goed uitpakt voor de weergavestandaard HDR. TP Vision, merkhouder van Philips, is de derde fabrikant die HDR10+ ondersteunt en de OLED+ 903 is een van de eerste tv's van Philips met HDR+.
 
De OLED+ 903 beschikt verder over het Android TV besturingssysteem. Dat is nu nog Android N, maar dat wordt Android O.

De OLED+ 903 is vanaf oktober verkrijgbaar in een 55 inch- en een 65 inch-uitvoering.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.