Ads Top

Samsung en Harman Kardon werken samen in nieuwe premium soundbars

Samsung lanceert twee premium soundbars in samenwerking met Harman Kardon. Op beide modellen, die op 1 september in de kleur Midnight Titan verschijnen, komen de logo’s van Samsung en Harman Kardon terug.

Na Samsungs acquisitie van Harman International in maart 2017 hebben de twee bedrijven op uiteenlopende gebieden de handen ineen geslagen. Van Samsung smartphones met AKG koptelefoons en Samsung tablets getuned door AKG tot professionele oplossingen voor bioscopen met het merk JBL Solution.

Met de HW-N950 en HW-N850 gaan de twee partners een stap verder, want sinds de overname zijn dit de eerste producten die onder dezelfde vlag verschijnen.

De HW-N950 is de opvolger van de HW-K950 en uitgerust met een hoofdunit, subwoofer en twee draadloze surround sound speakers. Daarnaast biedt het 7.1.4-kanaals luidsprekersysteem het grootste aantal kanalen dat op dit moment verkrijgbaar is in een soundbar.
Een ingebouwde draadloze subwoofer en draadloze speakerkit aan de achterzijde maakt de meeslepende geluidservaring helemaal af. De HW-N850 is een iets afgeslankt model, dat met een 5.1.2-kanaalsopstelling met een hoofdunit speaker en woofer nog altijd voor verbluffend geluid zorgt.

De HW-N950 en de HW-N850 zijn vanaf 1 september in Nederland beschikbaar in de kleur Midnight Titan. De verkoopadviesprijs voor de HW-N950 is 1.499 euro en voor de HW-N850 999 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.