Ads Top

Sony lanceert de AF9 OLED en ZF9 LCD MASTER-series

Sony Benelux introduceert twee nieuwe televisieseries onder de naam MASTER-series. De AF9 OLED en ZF9 LCD televisies produceren hoogwaardige 4K HDR beeldkwaliteit dankzij de nieuwe Picture Processor X1 Ultimate. Deze processor speelt een sleutelrol bij de weergave van een natuurgetrouw beeld. De processor kan intelligent ieder object in het beeld waarnemen en analyseren door Sony’s nieuwe Object-based Super Resolution.

Speciaal voor de MASTER-serie introduceert Sony samen met Netflix, de Netflix Calibrated Mode. Deze unieke functie is speciaal ontwikkeld om de beeldkwaliteit te garanderen zoals de producent het bedoeld heeft.

Tevens is de MASTER-serie gereed voor CalMAN, de beeldkalibratiesoftware van Portrait Displays. CalMAN wordt door professionals gebruikt als tool voor kwaliteitscontrole bij de contentproductie.

De AF9 is tevens voorzien van de volgende generatie van het Acoustic Surface-geluidssysteem, genaamd Acoustic Surface Audio+. Hierdoor resoneert het hele scherm mee op de geluidsgolven. D

De verbeterde Acoustic Surface Audio+ heeft een aanvullende actuator in het midden van het scherm en een extra subwooferkanaal. Dit biedt een 3.2 kanaals geluidssysteem. De actuator werkt als een centrale speaker achter een akoestisch transparant scherm dat in bioscopen gebruikt wordt. Met de drie actuatoren en twee subwoofers naar de zijkant gericht, creëert de AF9 een rijk geluidsveld. Tevens heeft de AF9 een centrale luidsprekermodus waarbij de Acoustic Surface Audio+ gebruikt kan worden als de centrale luidspreker van een thuisbioscoop.

Beschikbaarheid en prijsinformatie van de MASTER-serie volgt binnenkort.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.