Ads Top

Grote verschillen in tarieven FOX Sports voor nieuwe voetbalseizoen

Afgelopen jaren hebben er een paar drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van FOX Sports. Nu vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie 2018/2019 voetbalseizoen blijken de tarieven verder uiteen te lopen dan ooit, zegt Breedbandwinkel.

Op dit moment is FOX Sports het goedkoopst verkrijgbaar bij alles-in-1 aanbieder Online.nl. Zij bieden namelijk als enige provider de drie Eredivisie kanalen gratis aan in het complete interactieve tv pakket.

T-Mobile, Youfone en Delta bieden ook gratis FOX Sports Eredivisie aan. Hierbij gaat het echter alleen om het eerste kanaal met de belangrijkste wedstrijden van de grote clubs. Bij de Zeeuwse provider Delta komt hier per 1 januari 2019 verandering in. Delta heeft opnieuw een doorgifteovereenkomst gesloten met Discovery, TLC en Eurosport en kiest ervoor sportzender Eurosport weer op te nemen in het basispakket. FOX Sports Eredivisie 1 wordt bij Delta een betaalzender en gaat 5,00 euro per maand kosten.

Ten slotte bieden KPN en Telfort de voetbalzenders gratis aan wanneer men naast internet en tv ook een mobiel abonnement afneemt op hetzelfde adres. In dat geval kan men via KPN Compleet of Telfort CombiVoorbeel kiezen voor FOX Sports Eredivisie. Hierdoor ontvangen dit seizoen zo'n 3 miljoen huishoudens FOX Sports gratis in het basis tv-pakket.

Actiekorting wordt alleen gegeven door T-Mobile en Ziggo. Bij T-Mobile is het Eredivisie pakket de eerste maand gratis en het Compleet pakket de eerste maand 5,00 euro. Bij Ziggo geldt een actietarief van 19,95 euro per maand voor het eerste jaar FOX Sports Compleet, maar blijft daarmee desondanks veruit de duurste.

De grote verschillen in prijs blijken een keuze van de providers zelf. Een woordvoerder van FOX Sports laat aan Breedbandwinkel.nl weten dat providers zelf bepalen in welke pakketvorm en tegen welk tarief FOX Sports aan de consument wordt aangeboden.

De gratis te bekijken FOX seriezender gaat vanaf dit seizoen op maandag- en vrijdagavond ook voetbalwedstrijden uitzenden van de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB beker. Deze laatste competitie is overgenomen van tv-zender Veronica.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.