Ads Top

Slanke soundbar Cinebar Pro van Teufel

De kersverse soundbar Cinebar Pro van Teufel heeft een 120 centimeter brede behuizing met twee middelspeakers en twee tweeters. De subwoofer T10 draagt zorg voor de lage frequenties. Deze maakt een draadloze verbinding met de soundbar en kan daarmee flexibel in de huiskamer worden opgesteld. Het basgeluid kan naar wens naar beneden (downfire) of de kamer in (frontfire) worden gericht.

De in eigen beheer ontwikkelde Dynamore Ultra-technologie van Teufel maakt gebruik van drivers aan de zijkant van de Cinebar Pro om virtuele surround sound ten gehore te brengen. De sterkte van dit effect kan eenvoudig via de afstandsbediening worden ingesteld.

Er kunnen vier HDMI-apparaten direct op de Cinebar Pro worden aangesloten, waarbij ondersteuning voor 4K-audio wordt geboden. De soundbar biedt daarnaast een optische en coaxiale digitale audio-ingang en twee stekkeringangen. De verbinding met de televisie verloopt via HDMI met ARC en CEC. Het geluid van de interne televisiebron (zoals de ingebouwde televisieontvanger of smart tv-content) wordt met Audio Return Channel (ARC) direct naar de Cinebar Pro doorgeleid.

Dankzij het gebruik van Consumer Electronic Control (CEC) kunnen alle basisfuncties van de soundbar met de afstandsbediening van de televisie worden bediend.

Het systeem is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 1299,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.