Ads Top

Nieuw op Amazon Prime Video in mei

Amazon introduceert vanaf vrijdag 4 mei de eerste Mexicaanse Prime Original serie, Diablo Guardian. Ook nieuw in mei is het tweede seizoen van de recordbrekende Duitse Original serie You Are Wanted, vanaf 18 mei beschikbaar. Ook goed nieuws voor volleybalfans, die kunnen van 18 tot 20 mei live en on-demand genieten van wedstrijden van de Pro Beach Volleyball Tour’s Austin Open.

Diablo Guardián
Op 4 mei introduceert Prime Video de allereerste Mexicaanse Prime Original serie Diablo Guardián, gebaseerd op de bekroonde roman van Xavier Velasco. Diablo Guardián vertelt het verhaal van Violetta (Paulina Gaitan), een jonge vrouw die haar geboorteland ontvlucht om opnieuw te beginnen in New York City. In plaats van de droom die ze zich had voorgesteld, komt Violetta de harde werkelijkheid tegen wanneer haar geld opraakt en ze in handen van de doortrapte Nefastófeles (Andrés Almeida) terecht komt.

Diablo Guardián is een Spaanstalige serie met Engelse, Spaanse en Portugese ondertiteling.

You Are Wanted (seizoen 2)
Op 18 mei keert de recordbrekende Duitse Original serie You Are Wanted terug voor een tweede seizoen. Zowel de veiligheidsdiensten als internationale criminelen zitten Lukas Franke (Matthias Schweighöfer) achterna, een jonge hotelmanager en vader die op brute wijze uit zijn dagelijkse leven wordt getrokken als hij in bezit komt van een gigantisch dataverzamelingsprogramma. Lukas is op de vlucht en maakt zich op om het lot weer in eigen handen te nemen.

You Are Wanted (seizoen 2) is een Duitstalige serie met o.a. Engelse ondertiteling.

Association of Volleyball Professionals: Pro Beach Volleyball Tour’s Austin Open
Van 18 tot 20 mei biedt Prime Video live en on-demand uitzendingen aan van de Association of Volleyball (AVP) Professionals Pro Beach Volleyball Tour’s Austin Open. Prime leden hebben on-demand toegang tot gespeelde wedstrijden, inclusief alle finales, highlights en additionele content.

De AVP Pro Beach Volleyball Tour brengt de beste strandvolleybalspelers samen, met topspelers uit het heden en verleden zoals Olympiërs Phil Dalhausser, Todd Rogers, Misty May-Treanor, April Ross, Lauren Fendrick, Jake Gibb, Karch Kiraly en vele anderen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.