Ads Top

Documentairefilm ‘Lil' Kleine – Alleen Tour’ nu exclusief bij Videoland

Afgelopen weekend draaide de documentairefilm ‘Lil' Kleine – Alleen Tour’ met succes in 26 bioscopen door heel Nederland. Vanaf vandaag is de film al bij Videoland te zien. ‘Lil' Kleine – Alleen Tour’ bevat naast een concertregistratie unieke, nooit eerder vertoonde backstagebeelden.

Op 18 maart van dit jaar gaf Lil’ Kleine in AFAS Live Amsterdam zijn grootste show ooit. ‘Lil' Kleine – Alleen Tour’ volgt de hiphop-ster naar die betreffende show; het slotstuk van een twaalf shows tellende tour die hem langs de mooiste theaters en poppodia van Nederland leidde. Alle shows van deze tour waren binnen een dag uitverkocht.

Lil’ Kleine won in november tijdens de MTV European Music Awards, als eerste Nederlandse artiest ooit, de award voor Best Worldwide Act. Kort ervoor won hij al de award voor Best Dutch Act.

Bij Videoland is ook de documentaireserie ‘Armin van Buuren Is Mr. Perfect’ te zien. Deze reeks geeft een inkijkje in het leven van één van ’s werelds grootste deejays. Ook zijn shows ‘Armin Only Embrace’ en ‘Armin Only: Live Vanuit de Arena’ staan op het platform.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.