Ads Top

Tweede seizoen Goliath in juni bij Amazon

Het tweede seizoen van de Prime Original serie Goliath, met in de hoofdrol Golden Globe winnaar Billy Bob Thornton, op vrijdag 15 juni in première bij Amazon.

Thornton keert terug in zijn rol als Billy McBride die, na grote winst in de Borns Tech zaak, met tegenzin terug moet naar de rechtzaal als de 16-jarige zoon van zijn vriend gearresteerd wordt voor een dubbele moord. Wanneer Billy, Patty (Nina Arianda, Florence Foster Jenkins) en het team de moord onderzoeken, ontrafelen ze een dodelijk complot in de louche onderwereld van Los Angeles waar drugs, vastgoed en politiek samenkomen. Temidden van de race om het burgemeesterschap en de torenhoge skylines van de stad, wordt Billy opnieuw geconfronteerd met een nieuwe Goliath. Thornton won de 2017 Golden Globe voor Beste Acteur in een Dramaserie voor het eerste seizoen van Goliath.

In het nieuwe seizoen schitteren ook Mark Duplass (Togetherness, Room 104) als Tom Wyatt, een succesvolle ontwikkelaar die Los Angeles een nieuwe skyline wil geven, Morris Chestnut (The Best Man, Think Like a Man) als Chief Deputy District Attorney Hakeem Rashad, die een oude wrok koestert tegen Billy, en Ana De La Reguera (Narcos, Nacho Libre) als Marisol Silva, een gemeenteraadslid in de race om de eerste Latina-burgemeester van Los Angeles te worden. Tania Raymonde (Lost) en Diana Hopper (Casual) keren ook terug als Brittany Gold en Denise McBride. Lawrence Trilling (Parenthood) en Geyer Kosinski (Fargo) zijn de executive producers van seizoen twee van Goliath. De serie is gemaakt door David E. Kelley (Ally McBeal) en Jonathan Shapiro (The Practice).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.