Ads Top

Delta belooft beterschap met haperende interactieve tv

Kabelaar Delta heeft flinke problemen met haar dienst interactieve televisie. Kijkers klagen onder meer over haperend beeld, het steeds opnieuw moeten inloggen en geluid dat niet synchroon loopt. De nieuwe dienst werd begin dit jaar gelanceerd.

De afgelopen dagen is al een aantal verbeteringen doorgevoerd, waardoor het beeld steeds stabieler wordt en kijkers minder vaak last hebben van haperingen en stilstaand beeld.

Delta zegt behoorlijk veel tijd te hebben besteed aan het testen en doortesten van dit product. 'Die fase is heel erg uitgebreid geweest en we hebben bewust gewacht totdat het volgens de testers goed werkte.'

4 opmerkingen:

 1. Nou we zijn aangeland in 2022 en we hebben, net aangesloten, last van regelmatig haperend beeld. Als het zo blijft gooien we delta er weer uit dan maar geen glasvezel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idem hier, je wordt er hondsberoerd van

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Overal het zelfde, het hele dorp hier nu aangesloten op glasvezel en iedereen heeft stilstaand beeld en soms onscherpe beelden, voor heen Ziggo altijd perfect beeld gehad,als het niet veranderd dan terug naar Ziggo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben met de tv app ook steeds last van stilstaand beeld. Het is zeer irritant.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.