Ads Top

Veronica verlengt uitzendrechten UEFA Champions League

Het is Talpa Network gelukt om de uitzendrechten van de UEFA Champions League met drie jaar te verlengen. Hierdoor zullen de onderlinge duels tussen de Europese topclubs – net als de afgelopen twee jaar – bij Veronica te zien zijn. De zender heeft hiermee in Nederland de eerste uitzendkeuze uit de verschillende wedstrijden.

Peter de Mönnink, CEO Talpa TV: “Drie jaar geleden waren we bijzonder enthousiast dat we als eerste commerciële zendergroep de UEFA Champions League mochten uitzenden, en dat hebben we sindsdien naar volle tevredenheid gedaan. Op dit moment is de stemming minstens net zo goed nu we deze uitzendingen voor alle Nederlandse kijkers kunnen continueren. Ook de komende drie jaar kunnen we hen op dinsdag- en woensdagavond het beste voetbal met de grootste sterren en de beroemdste clubs ter wereld aanbieden.”

De UEFA Champions League versterkt het profiel van Veronica, dat het sport gerelateerde aanbod na de zomer uitbreidt met de voetbaltalkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en Ren̩ van der Gijp. Op de UEFA Champions League-avonden is Veronica al de op een na grootste zender van Nederland (doelgroep 25 Р54 jaar).

Voordat Veronica het prestigieuze toernooi voor ‘de cup met de grote oren’ uitzond, was de UEFA Champions League te zien bij SBS6, een van de andere tv-zenders van Talpa Network, dat de rechten in totaal drie jaar in het bezit had.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.