Ads Top

Amazon verlengt Prime Original Tom Clancy’s Jack Ryan nu al met tweede seizoen


Amazon heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan komt, nog voor de wereldwijde première van de eerste serie op 31 augustus. Tom Clancy’s Jack Ryan brengt een moderne versie van de beroemde en bekroonde held van Tom Clancy tot leven, gespeeld door John Krasinski (A Quiet Place, 13 Hours). De makers, executive producers Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Graham Roland (Fringe, Prison Break), blijven aan als co-showrunners. Daarnaast wordt Krasinski, die ook executive producer is, herenigd met Wendell Pierce (The Wire) die terugkeert in zijn rol als James Greer in het acht-delige tweede seizoen.

In seizoen twee confronteert Jack Ryan de krachten die aan de macht zijn in een gevaarlijk en steeds minder democratisch regime in Zuid Amerika. De productie van het tweede seizoen begint deze zomer in Europa, Zuid Amerika en de Verenigde Staten.

Het eerste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan wordt wereldwijd gelanceerd op 31 augustus en is beschikbaar via PrimeVideo.com voor Prime Video leden in meer dan 200 landen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.