Ads Top

Tweede seizoen voor Sneaky Pete

De dramaserie Sneaky Pete keert terug bij Amazon Prime Video met een tweede seizoen vanaf vrijdag 9 maart. De veelgeprezen Prime Original, een coproductie met Sony Pictures Television Studios, draait om de oplichter Marius (Giovanni Ribisi, Avatar) die als hij vrijkomt uit de gevangenis ontdekt dat hij achterna wordt gezeten door de gewelddadige gangster die hij ooit beroofde. Bij gebrek aan alternatieven besluit hij de identiteit van zijn ex-celgenoot Pete aan te nemen om aan zijn verleden te ontsnappen.

In het nieuwe seizoen staat Marius op het punt met een frisse start te beginnen als twee criminelen, die denken dat hij Pete is, zijn familie dreigen te vermoorden als hij ze niet leidt naar Pete’s vervreemde moeder Maggie (Jane Adams, Twin Peaks) en de miljoenen die ze stal van hun mysterieuze werkgever. Met gevaar voor eigen leven moet Marius Maggie zien te vinden, de familie beschermen én zijn valse identiteit als Pete volhouden, terwijl hij tegelijkertijd probeert om het geld voor zichzelf te bemachtigen.

Sneaky Pete was vorig jaar de op één na meest gestreamde gescripte original serie. Prime Video leden kunnen het eerste seizoen zien via Amazon.com/SneakyPete voordat de tien nieuwe afleveringen van het tweede seizoen in première gaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.